Married At First Sight Australië Afl. 5

Married At First Sight Australië

We maken kennis met twee nieuwe stellen. Sam zoekt een zelfverzekerde vrouw, maar het is nog maar de vraag of hij de glamoureuze Elizabeth aankan. Lauren wordt gekoppeld aan de 29-jarige Matthew, die een intiem geheim met haar ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8148

The Bold And The Beautiful

Flo is er kapot van dat ze anderen zoveel verdriet heeft gedaan, en probeert wanhopig haar relatie met Wyatt te redden. Liam en Thomas hebben een heftige confrontatie. Hope komt er eindelijk achter dat Beth leeft. 

Dr. Phil Coronavirus: My anxiety is crippling

Dr. Phil

Dr. Phil gaat op afstand met mensen uit het hele land in gesprek over hun angsten rondom het coronavirus. De 29-jarige Andrea uit New York is doodsbang dat zijzelf of haar ouders besmet zullen raken. Journalist Jonathan, die in ... 

The Flying Doctors Departures

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Miss Moon Afl. 44

Miss Moon

Animatieserie over Jules, Lola, Joe en hun grappige oppas Miss Moon, die magische krachten heeft. Er gebeuren gekke dingen als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen! 

Het Regent Gehaktballen Afl. 21

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

Monchhichi Afl. 18

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

De Daltons De vrouwelijke gevangene

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Chuggington De sterrenclub van Sophie

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Thomas De Stoomlocomotief Henry krijgt de sneltrein

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten. 

Mr. Bean Afl. 14

Mr. Bean

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen. 

Biba Boerderij Een gewone steen

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.