Brandpunt Profiel Met ceeooceekaa

Brandpunt Profiel

Deze aflevering een portret van Appie Baantjer, oud-politieman en schrijver van de boekenreeks 'Baantjer' waar ook een televisieserie van is gemaakt. De bedenker van inspecteur de Cock (met C-O-C-K) wordt 85. 

Dat kan beter! Slecht eten kan beter!

Dat kan beter!

In deze aflevering wordt gesproken over overmatig eten en de problemen die hierbij ontstaan. Hoogleraar diabetologie Hanno Pijl, hoogleraar voedingsleer Martijn Katan en klinisch psycholoog Tatjana van Strien zoeken naar een op ... 

 Achter de voordeur (najaar 2008)

Deze aflevering: Carin de Vogel woont met haar man en drie kinderen in Oegstgeest. Carin was verzekeringsagent en vond haar carrière erg belangrijk. Na de geboorte van haar tweede kindje Lukas, verandert haar leven drastis ... 

De Buitendienst van nieuws uit de natuur Leven in de sloot

De Buitendienst van nieuws uit d ...

Deze eerste aflevering aandacht voor o.a. dieren die in slootwater leven en de verschillende manieren waarop zij zuurstof krijgen. 'Testkees' onderzoekt welke ingrediënten er in water oplossen. 

Special:

Special:

Geen extra informatie aanwezig.

Lingo

Lingo

Woord- en taalspel waarbij de kandidaten zes-, zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Voor deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij tevens bekendmaking van de winnaar van de auto. Presentatie: Lucille Werner.