De Nachtzoen Maarten van Praag

De Nachtzoen

Het beste advies komt soms uit onverwachte hoek. Na een rumoerige periode en een goed gesprek met zijn oma zegde deze van huis uit tekstschrijver zijn beroep vaarwel. Een nachtzoen van Maarten van Praag. 

2Doc: Land of the Free

2Doc:

Het leven is hard in het zuiden van Los Angeles. Er is bijna geen ontkomen aan de vicieuze cirkel van armoede, geweld en drugs. Twee jaar lang volgt de Deense filmmaakster Camilla Magid het leven van drie ex-gedetineerden vanaf ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Eelco Bosch van Rosenthal, Saïda Maggé, Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. 

Met het Mes op Tafel Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen. 

De Nachtzoen Anoesjka Minnaard

De Nachtzoen

Een gekke neus, onderkin of dichte ogen, een foto is niet gauw naar onze zin. Vanachter de lens van haar camera leert deze fotograaf met een nieuwe blik naar onszelf te kijken. Een nachtzoen van Anoesjka Minnaard.