Brandpunt Profiel Het engagement van Aziz

Brandpunt Profiel

Driedelige serie portretten van succesvolle Marokkaanse Nederlanders. Deze tweede aflevering een portret van Aziz Bekkaoui, modevormgever die zich ook bezig houdt met performing art. 

PREMtime De groeistuipen van Almere

PREMtime

In deze aflevering aandacht voor Almere, de snelst groeiende stad van Nederland. Op dit moment telt de Almere ruim 185.000 inwoners. In 2050 zal het aantal inwoners uitgroeien tot 350.000 waardoor Almere de vijfde stad van Nede ... 

Hoge Bomen De passagier van bus 73

Hoge Bomen

Deze aflevering: Radovan Karadzic, de meest gezochte oorlogsmisdadiger in Europa, die op 21 juli 2008 werd gearresteerd. Met een reconstructie van de dag van arrestatie. Presentatie: Pieter Jan Hagens. 

WijZijnDeGeschiedenis Compilatie

WijZijnDeGeschiedenis

Deze aflevering: een compilatie van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen. 

Real Djumbo

Real Djumbo

Reallifesoap over het leven van Lotte, Lindsy en Svenja van de populaire meidengroep Djumbo, in het teken van hun vijfjarig jubileum. Deze verjaardag wordt aan het eind van dit jaar spectaculair gevierd met maar liefst elf groo ... 

De Buitendienst van nieuws uit de natuur Energie

De Buitendienst van nieuws uit d ...

Deze aflevering o.a. aandacht voor het klimaat en klimaatverandering, milieuverontreiniging en duurzame energiebronnen zoals zonne-, wind- en waterenergie. 

Vroeger & Zo Vaar mee met de VOC

Vroeger & Zo

In deze aflevering: de VOC, de Vereenigde Oost-Indische Compagnie, een boegbeeld in de Nederlandse geschiedenis en een machtige handelsorganisatie die voor alles uit was op winst. 

RTL Z Interview

RTL Z Interview

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Z Interview

RTL Z Interview

Geen extra informatie aanwezig.

My First Home

My First Home

Geen extra informatie aanwezig.

Lingo

Lingo

Woord- en taalspel waarbij de kandidaten zes-, zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Voor deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij tevens bekendmaking van de winnaar van de auto. Presentatie: Lucille Werner.