De Moeite Waard?! Afl. 2

De Moeite Waard?!

Maaike gaat met hulp van haar vader Jan het avontuur aan. Ze weet een vervallen appartement te bemachtigen met een prachtige ligging. Er duiken al snel verborgen gebreken op en de woningmarkt verandert in rap tempo. Is al het h ... 

De Bouw Maakt Het Afl. 5

De Bouw Maakt Het

Programma waarin presentator Daan Nieber in de wereld van de bouw en infrastructuur duikt. We krijgen een kijkje achter de hekken van de bouwplaats en ontmoeten de bouwers die werken aan het Nederland van de toekomst. 

Duurzame Roadtrip Afl. 1

Duurzame Roadtrip

Duurzaam reisprogramma waarin Robin Leféber Nederland doorkruist om te zien waar de mooiste, meest interessante en duurzame projecten, initiatieven en hotspots zijn. 

Ambassadeur Voor Een Dag Nationaal MS Fonds

Ambassadeur Voor Een Dag

Presentatrice Vivian Slingerland ontmoet de 36-jarige Chantal. Drie jaar geleden kreeg zij de diagnose MS en sindsdien is haar leven totaal veranderd. Ze kan niet meer lopen, niet meer werken en niet meer voor haar 6-jarige doc ... 

Lodewijks Groene Geluk Afl. 6

Lodewijks Groene Geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra en klimaatdeskundige Helga van Leur hun krachten bundelen om mensen te helpen bij het verduurzamen van hun directe leefomgeving. 

Gezondtijd Afl. 1

Gezondtijd

Informatief programma waarin dokter Janneke Wittekoek iedere week het laatste gezondheidsnieuws bespreekt. 

Wishing On A Star Afl. 6

Wishing On A Star

Programma waarin presentatrice Carolien ter Linden op zoek gaat naar het ultieme allroundmodel. Deze modellen zullen diverse opdrachten uitvoeren op het gebied van fashion, beauty, business en muziek. 

Ambassadeur Voor Een Dag ReumaNederland

Ambassadeur Voor Een Dag

Zanger en podcastmaker Jaap Reesema maakt kennis met de 29-jarige Daphne. Vorig jaar kreeg ze de diagnose reuma. Jaap praat met haar over de enorme impact op haar leven. De strijd die ze voert, de grenzen die ze noodgedwongen m ... 

Thuis Voor Jou Afl. 2

Thuis Voor Jou

Programma waarin Nance elke week vanuit de speciale studio in Baarn de nieuwste thuistrends, de leukste cadeautips, prachtige huizen en een trend reveal presenteert. 

Campingtijd Afl. 1

Campingtijd

Laurien Verstraten reist af naar de Spaanse Costa Dorada. Ze bezoekt daar twee populaire campings en gaat onder andere naar de plaatsen Tarragona en Sitges. 

Camp To Go Afl. 4

Camp To Go

Kampeerprogramma waarin Sander Janson gezinnen, koppels of vrienden verrast met een kampeeruitje op de mooiste campings in Nederland en Denemarken.