Als de Brandweer Afl. 4

Als de Brandweer

Op een volkstuinparkcomplex woedt een fikse brand. Van de 350 huisjes staan er meerdere in brand en door de straffe wind is de kans op uitbreiding groot. De exploderende gasflessen zorgen voor veel gevaar. Aan de voorzijde van ... 

Ewout & ... Afl. 5: Killer Kids

Ewout & ...

De Amerikaanse stad Wilmington is al jaren in de ban van extreem jeugdgeweld. In 2017 werd Wilmington zelfs uitgeroepen tot nummer 5 van de meest gevaarlijke steden in Amerika. Om het geweld door minderjarigen te stoppen, is er ... 

De Moeite Waard?! Afl. 2

De Moeite Waard?!

Maaike gaat met hulp van haar vader Jan het avontuur aan. Ze weet een vervallen appartement te bemachtigen met een prachtige ligging. Er duiken al snel verborgen gebreken op en de woningmarkt verandert in rap tempo. Is al het h ... 

De Sterkste Man Afl. 11

De Sterkste Man

Verslag van de Strongman Champions League 2021. De sterksten van de wereld strijden om de wereldtitel. In 16 wedstrijden werken ze diverse onderdelen af, zoals het auto tillen, vrachtwagen trekken en de Atlas stones. 

Hardcore Pawn Afl. 5

Hardcore Pawn

Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. 

Hardcore Pawn Afl. 4

Hardcore Pawn

Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. 

Een Nieuw Leven In De Zon Afl. 4

Een Nieuw Leven In De Zon

Britse realityserie waarin Britten worden gevolgd die naar het vasteland van Europa trekken om hun droom te verwezenlijken. Zij wagen de sprong in het diepe en starten hun eigen bedrijf. 

24 Uur In De Politiecel UK Afl. 14

24 Uur In De Politiecel UK

Realityserie waarin we de Bedfordshire Police volgen bij hun misdaadonderzoeken. De rechercheurs hebben 24 uur om genoeg bewijsmateriaal te verzamelen, anders moet een verdachte weer worden vrijgelaten. 

Hardcore Pawn Afl. 13

Hardcore Pawn

Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. 

De Bouw Maakt Het Afl. 5

De Bouw Maakt Het

Programma waarin presentator Daan Nieber in de wereld van de bouw en infrastructuur duikt. We krijgen een kijkje achter de hekken van de bouwplaats en ontmoeten de bouwers die werken aan het Nederland van de toekomst. 

Custom Cars: Las Vegas Afl. 4

Custom Cars: Las Vegas

Het leven van Danny Kokers draait om klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Overal waar hij komt, speurt hij naar juweeltjes. Met zijn team koopt en restaureert hij oldtimers om ze vervolgens met winst te verkopen. 

Duurzame Roadtrip Afl. 1

Duurzame Roadtrip

Duurzaam reisprogramma waarin Robin Leféber Nederland doorkruist om te zien waar de mooiste, meest interessante en duurzame projecten, initiatieven en hotspots zijn. 

Ambassadeur Voor Een Dag Nationaal MS Fonds

Ambassadeur Voor Een Dag

Presentatrice Vivian Slingerland ontmoet de 36-jarige Chantal. Drie jaar geleden kreeg zij de diagnose MS en sindsdien is haar leven totaal veranderd. Ze kan niet meer lopen, niet meer werken en niet meer voor haar 6-jarige doc ... 

Lodewijks Groene Geluk Afl. 6

Lodewijks Groene Geluk

Programma waarin Lodewijk Hoekstra en klimaatdeskundige Helga van Leur hun krachten bundelen om mensen te helpen bij het verduurzamen van hun directe leefomgeving. 

Gezondtijd Afl. 1

Gezondtijd

Informatief programma waarin dokter Janneke Wittekoek iedere week het laatste gezondheidsnieuws bespreekt. 

Wishing On A Star Afl. 6

Wishing On A Star

Programma waarin presentatrice Carolien ter Linden op zoek gaat naar het ultieme allroundmodel. Deze modellen zullen diverse opdrachten uitvoeren op het gebied van fashion, beauty, business en muziek. 

Ambassadeur Voor Een Dag ReumaNederland

Ambassadeur Voor Een Dag

Zanger en podcastmaker Jaap Reesema maakt kennis met de 29-jarige Daphne. Vorig jaar kreeg ze de diagnose reuma. Jaap praat met haar over de enorme impact op haar leven. De strijd die ze voert, de grenzen die ze noodgedwongen m ... 

Idioten Op De Weg Afl. 29

Idioten Op De Weg

Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Bestuurders leggen met hun eigen camera's de domste acties vast. 

Thuis Voor Jou Afl. 2

Thuis Voor Jou

Programma waarin Nance elke week vanuit de speciale studio in Baarn de nieuwste thuistrends, de leukste cadeautips, prachtige huizen en een trend reveal presenteert. 

Wipeout (USA) Afl. 6

Wipeout (USA)

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar én tegen de klok strijden op een duizelingwekkende hindernisbaan. De winnaar gaat naar huis met 25.000 dollar. 

Campingtijd Afl. 1

Campingtijd

Laurien Verstraten reist af naar de Spaanse Costa Dorada. Ze bezoekt daar twee populaire campings en gaat onder andere naar de plaatsen Tarragona en Sitges. 

Camp To Go Afl. 4

Camp To Go

Kampeerprogramma waarin Sander Janson gezinnen, koppels of vrienden verrast met een kampeeruitje op de mooiste campings in Nederland en Denemarken. 

Vis TV Afl. 4

Vis TV

Hengelsportprogramma waarin sportvissers en presentatoren Marco Kraal, Daniel Weijers en Tamme Smit spannende visavonturen beleven. Dat doen ze op bekende Hollandse stekken, vol verhalen uit onze geschiedenis.