McLeod's Daughters The Drover's connection

McLeod's Daughters

Jodi ontdekt dat Seans bezoekjes aan Drovers Run niet zo onschuldig zijn als ze lijken. Ze vraagt zich af of ze dit aan Becky moet vertellen. De passie tussen Claire en Peter laait op. De hennepgewassen drijven een wig tussen T ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7942

The Bold And The Beautiful

Brooke zet Ridge voor het blok nu ze de waarheid weet over zijn manipulatie van rechter McMullen. Katie is ontroerd als ze ziet hoe Bill oprecht zijn best doet voor Will. 

Dr. Phil Death of my mother has ruined me

Dr. Phil

Melissa vertelt dat ze nog iedere dag in tranen is vanwege haar moeders dood anderhalf jaar geleden. Die intens verdrietige gebeurtenis heeft haar leven compleet veranderd. Voorheen was Melissa dolgelukkig met haar vriend, Dave ... 

Kopen, Klussen, Cashen Hilltop hang up

Kopen, Klussen, Cashen

De winstmarge van de nieuwe aankoop van Tarek en Christina is klein, maar er hoeft ook niet zoveel aan te gebeuren. De vaste aannemer van Tarek en Christina heeft het te druk, dus huren ze iemand anders in. 

Doodle King

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening gemaakt wordt van het begin tot het einde.