House Birthmarks

House

Het team onderzoekt wat een jonge vrouw mankeert. Zij was in China op zoek naar haar biologische ouders toen ze plotseling ziek werd. House is, met tegenzin, op weg naar de begrafenis van zijn vader en staat zijn team telefonis ... 

McLeod's Daughters Returned favour

McLeod's Daughters

Riley en Matt verklaren allebei hun liefde aan Jodi. Ze zal een keuze moeten maken. Stevie helpt Marcus met een geheime deal en liegt daarover tegen Alex. Jodi's paard wordt gebeten door een slang. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8095

The Bold And The Beautiful

Flo wordt verscheurd tussen haar nieuwe leven en het vreselijke geheim dat ze bij zich draagt. Liam en Hope delen een emotioneel moment, terwijl hun huwelijk afbrokkelt. 

Dr. Phil Accused of faking multiple pregnancies and baby deaths; the aftermath

Dr. Phil

Dr. Phil gaat in gesprek met Courtney en Amie, die een half jaar geleden ook te gast waren. Courtney beweerde destijds dat haar voormalige vriendin, Amie, over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes had gelogen. Amie o ... 

Piet Piraats Verhalen Uit De Griezelgrot Het spook

Piet Piraats Verhalen Uit De Gri ...

Kinderserie waarin Piet Piraat spannende verhalen vertelt. Opa Karolus heeft ooit een schat gevonden en vervolgens verstopt, maar vergat de plaats aan te duiden. Piet Piraat gaat met zijn maatjes op zoek naar de schat. 

Uki De vlieger

Uki

Animatieserie. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan beleeft Uki telkens een ander avontuur met een van zijn vriendjes.