Married At First Sight Australië Afl. 6

Married At First Sight Australië

De laatste vier vrijgezellen van dit seizoen stappen in het huwelijksbootje. Martha weet alles van make-up en is gekoppeld aan gymleraar Michael. Juridisch assistent Ines gaat het avontuur aan met ondernemer Bronson. Hun bruilo ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 1

The Bold And The Beautiful

De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen. Vandaag: aflevering 1. 

Dr. Phil Coronavirus Nayayers: We're still going to live our lives

Dr. Phil

De 21-jarige Ava was eerder bij Dr. Phil te gast. Nu haalt ze weer de landelijke headlines door het coronavirus als 'fake news' te bestempelen. En dominee Tony Spell overtreedt de regels door zijn diensten voort te zetten, onda ... 

The Flying Doctors Return of the hero

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Miss Moon Afl. 45

Miss Moon

Animatieserie over Jules, Lola, Joe en hun grappige oppas Miss Moon, die magische krachten heeft. Er gebeuren gekke dingen als Miss Moon met haar toverstokje zwaait. Maar hoe groter de magie, hoe groter de problemen! 

Het Regent Gehaktballen Afl. 22

Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die de wereld wil veranderen met zijn uitvindingen. Hij beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die graag meteoroloog wil worden. 

Robin Hood Een flesje vol geluk

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Robin Hood De magische pijl

Robin Hood

Animatieserie. Prins John misbruikt vaak zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt hem graag belachelijk en wordt door John vogelvrij verklaard. Hij vlucht met zijn vrienden naar Sherwood Forest. 

Monchhichi Afl. 19

Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is meer werk dan je denkt! 

De Daltons Rodeo voor de Daltons

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Chuggington Undercover-Superloco

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Thomas De Stoomlocomotief Diesel en de eendjes

Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over Thomas en zijn vrienden. Ze zijn locomotieven en beleven allerlei avonturen. Als ze vast komen te staan of andere problemen hebben, zijn er gelukkig altijd vrienden die te hulp schieten. 

Biba Boerderij Roekoe roekoe

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.