De President De President

De President

Komedie over de nabije toekomst van Nederland, waarin het koningshuis niet meer bestaat en een president moet worden gekozen. 

First Dates Aflevering 1

First Dates

Bekende Britten hebben een date in het restaurant met een onbekende landgenoot. Dit keer zijn dat Jess Wright van The Only Way Is Essex, Richard Blackwood, Esther Rantzen en tafeltennisser Will Bayley, winnaar van paralympisch ... 

Het Klokhuis Het Kantoor 109

Het Klokhuis

Leonoor geeft een kinderpartijtje dat helemaal uit de hand loopt. Kan Ben daar nog wat aan doen? Verder wordt er een Klokhuis topmodel geknipt, leert Dolores Hip Hop dansen en wordt er een kijkersvraag beantwoord. Hoe wordt was ... 

SpangaS SpangaS Marathon

SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

Komt een Aap bij de Dokter Komt een Aap bij de Dokter

Komt een Aap bij de Dokter

We volgen het wel en wee van de wilde dieren in het safaripark in Hilvarenbeek en het dierenpark in Nuenen. We kijken achter de schermen bij de dierverzorgers én dierenarts. 

BZTshow BZTshow

BZTshow

Programma waarin gekke, lieve en bijzondere wensen van kinderen (en hun ouders) in vervulling gaan. Niets is onmogelijk, alles kan. 

Mega Mindy Hout is goud

Mega Mindy

Ergens op een klein politiebureau werkt Mieke. Op cruciale momenten verschijnt superheldin Mega Mindy. Bijna niemand weet dat dat Mieke is. 

Mike de Ridder Mike de ridder en de supertrolbalwedstrijd

Mike de Ridder

Mike en zijn vriendjes spelen een potje Supertrolbal. Mike wil graag winnen met zijn team. Wie heeft het beste team?