De Lama's Marjon de Hond.

De Lama's

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge vormen De Lama's. Ze improviseren er weer lustig op los. Er komen regelmatig artiesten op bezoek voor een optreden. De Lama's vertolken dan hun nummers ... 

Frans Bauer in Antwerpen FRANS BAUER IN ANTWERPEN

Frans Bauer in Antwerpen

Registratie van een concert van Frans Bauer in het Antwerpse Sportpaleis. 

De Lama's Marjon de Hond.

De Lama's

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge vormen De Lama 

In de Knip

In de Knip

Krijgt u van uw bank wel voldoende rente over uw spaargeld of loont het de moeite om van bank te veranderen? En weet u hoe het zit met de garantie als u een product in de winkel koopt? Presentatie: Elles de Bruin. 

Het Klokhuis Het Klokhuis magazine (2008)

Het Klokhuis

Deze aflevering: 1. 'Doenzedatzo?!': Dolores Leeuwin over het slaan van euromunten; 2. 'Vragen van kinderen': Ernst van der Pasch over de zwangerschappen van giraffes; 3. 'Doenzedatzo?!': Bart Meijer over de kweek van gerbera's. 

Mijn lieve schat

Mijn lieve schat

In Mijn Lieve Schat wordt een persoon in het zonnetje gezet door een vriend of geliefde. Uit ruim 250 uitzendingen zijn de beste, ontroerendste en de meest bijzondere Lieve Schatten gekozen en gebundeld in een 8-delige serie. 

RTL Voetbal: Jupiler League

RTL Voetbal: Jupiler League

Geen extra informatie aanwezig.

De Buitendienst van nieuws uit de natuur Nieuws uit de natuur (voorjaar 2008)

De Buitendienst van nieuws uit d ...

Deze aflevering o.a. aandacht voor paarden. 

Lingo

Lingo

Woordspel waarin spelers zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Deelnemers aan de Postcode Loterij kunnen met de PostcodeLingokaart meespelen. Tevens de bekendmaking van de winnende dagpostcodes. Presentatie: Lucille Werner.