McLeod's Daughters Every breath you take

McLeod's Daughters

Het eerste weekend van de rodeoschool van Stevie en Alex begint. Al snel blijkt dat Stevie goed is in demonstreren, maar niet in uitleggen. Alex is het niet eens met haar aanpak. Een van de leerlingen heeft een oogje op Kate en ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8010

The Bold And The Beautiful

Thorne voelt zich buitengesloten als hij ziet hoe Bill, Katie en Will samen tijd doorbrengen. Hope is overstuur van Sally's cadeau en wordt getroost door Wyatt en Liam. Sally verontschuldigt zich en ze omhelzen elkaar. 

Dr. Phil My boyfriend just told me he?s still married

Dr. Phil

De vier grootste struikelblokken in relaties komen aan bod: geldzaken, seks, vertrouwen en overgewicht. Lisa's vertrouwen werd beschaamd door de man van haar dromen, toen na maanden bleek dat hij nog getrouwd was. Jamie had las ... 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 30

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Rescue Bots Return of the Dino Bot

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Uki Noten rapen

Uki

Animatieserie. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan beleeft Uki telkens een ander avontuur met een van zijn vriendjes.