First Dates Aflevering 11

First Dates

Flapuit Sharon heeft een date met Kenny, maar hij is nogal gesloten. En kan Francesca, de assistent-manager van het First Dates-hotel, het dappere moederskindje Ash leren om een vrouw te versieren? 

Het Klokhuis Het Kantoor 197

Het Klokhuis

Timo probeert het record hotdog-eten te verbreken en Leonoor lijkt steeds meer op haar hond. Waarom lijken baasjes eigenlijk op hun hond? In Doen Ze Dat Zo? zie je hoe mosterd wordt gemaakt.En in Boer zoekt Machine de eierraapr ... 

SpangaS Dagboeken

SpangaS

Damstra legt de klas uit wat een burn-out inhoudt. Dylan heeft een heel goed rapport. Jip en Ramin vinden hun leven saai. Leroy kijkt bij de dansrepetitie van Otis. Is Otis hier blij mee? 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. Ze spelen om een geldbedrag waarvan ze de helft done ... 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Kun je met dynamiet een vieze kliko schoonmaken? Is een mega grote scheetzak beter dan een normale? En wie zijn er beter in arresteren, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.