First Dates Aflevering 13

First Dates

De 35-jarige treinmachinist Dean hoopt zijn leven weer op de rails te krijgen, maar hij is heel slecht in het lezen van signalen. Als zijn date, dierenartsassistente Celine, binnenkomt, springt Dean letterlijk op uit zijn stoel ... 

Het Klokhuis Tunnelboor

Het Klokhuis

Hoe boor je een tunnel onder de huizen van de stad door? En hoe houd je tijdens het boren de trillingen in de gaten? Janouk zoekt het uit bij de aanleg van een nieuwe tunnel in Den Haag. Ze mag mee tijdens het boren op een enor ... 

SpangaS Een leugentje om bestwil

SpangaS

Elza wil weten of Leroy een dubbelleven leidt. Jackie baalt als ze hoort dat de presentaties niet doorgaan. Iedereen moet naar de kantine voor een mededeling. Jip wordt weer teleurgesteld. 

Jill Verhuizen

Jill

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In dit programma geeft Jill ook jou alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal. 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Een avontuurlijk testprogramma voor kinderen.