zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Spy Codename: Growing Rogue

Spy

Nick en Marcus strijden om het presidentschap van de school, Tim probeert Marcus te helpen. Op M15 doet Tim een poging om de relatie tussen Caitlin en Porter te saboteren met dubieus advies. Nick en Marcus strijden om het presi ... 

Breaking Bad One Minute

Breaking Bad

Jesse belandt in het ziekenhuis als hij in elkaar geslagen is door Hank. Hij dreigt een aanklacht in te dienen tegen de DEA. Om dit te voorkomen besluit Walt Jesse weer als zijn partner aan te stellen. Jesse belandt in het ziek ... 

Undercover in Nederland Aflevering 81

Undercover in Nederland

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederl ... 

Bananasplit Bananasplit

Bananasplit

Frans Bauer neemt in dit seizoen niet alleen de bekende Nederlanders flink te grazen, hij betrekt ze ook in het complot om iemand anders in de maling te nemen. -Raemon Sluiter wordt flink in verlegenheid gebracht als zijn vrien ... 

De grens De grens in Gelderland - Die Liebe war Schuld daran

De grens

Via Elten, Lobith en de Rijn reist Tommy Wieringa Duitsland in. Daar waar je niet weet of je in Nederland of Duitsland bent, waar de mensen soms zelf vergeten welke nationaliteit ze hebben. Via Elten, Lobith en de Rijn reist To ... 

Bellicher Bellicher: Cel

Bellicher

Van alle kanten lijkt het net zich rond Michael te sluiten. De AIVD krijgt hem te pakken en zware verhoren beginnen. Guusje en Richard bezoeken het hol van de leeuw: het mysterieuze bedrijf AMSTABOUW. Van alle kanten lijkt het ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Kanjers Van Goud Afl. 1

Kanjers Van Goud

BN`ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. 

13 In de oorlog Gewapend verzet

13 In de oorlog

Veel Nederlandse mannen duiken tijdens de oorlog onder om niet te hoeven werken in de Duitse oorlogsindustrie. Verzetsmensen zorgen ervoor dat allerlei officiële documenten zoals persoonsbewijzen, bonkaarten, vergunningen nage ... 

Talking 'Bout My Generation Talking 'Bout My Generation Aflevering 5

Talking 'Bout My Generation

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: New York Second chances

Csi: New York

Een man die ruim twee jaar is afgekickt van zijn verslaving, wordt geschept door een auto. Hij blijkt een levensverzekering te hebben van twee miljoen dollar. Later is er een tweede slachtoffer. Het team onderzoekt of er een li ... 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 1

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de loterij. 

Obese Usa Tony

Obese Usa

Tony heeft zolang als hij zich kan herinneren last van overgewicht, wat volgens hem is veroorzaakt door een ongelukkige jeugd. Nu, op 49-jarige leeftijd, weegt hij rond de 180 kilo. Dit heeft ertoe geleid dat hij werkeloos is e ... 

Obese Usa Obese (USA) Tony /1

Obese Usa

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Sportcafé: Schaatsen RTL Sportcafé: Schaatsen "Aflevering 6"

RTL Sportcafé: Schaatsen

Te gast is Annemarie Thomas. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Autowereld Afl. 26

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 30

Carlo & Irene: Life 4 You

Cabaretier Najib Amhali is te gast. Hij is te zien in de nieuwe romantische comedy `Valentino´. Ook Nick en Simon zijn er, die na een korte break terug zijn met de single 'Julia', waarvan ze 155 versies maakten. En ook al vo ... 

RTL Transportwereld Afl. 26

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

RTL Vaart RTL Vaart Aflevering 11

RTL Vaart

Geen extra informatie aanwezig.

RTL GP: Rally Report Afl. 2

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Dichtbij Het Vuur Afl. 5

Dichtbij Het Vuur

Realityserie waarin het leven en het werk van de brandweerman in Nederland centraal staat. Presentator John Jones, zelf werkzaam als brandweerman, volgt wekelijks een andere brandweerkazerne. 

We Love 2 Shop Afl. 4

We Love 2 Shop

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 4

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 3

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Lifestylexperience Afl. 1

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

De Succesfactor Afl. 3

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Business-channel Afl. 26

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Dolfijnen In De Hoofdrol Afl. 2 (EXPIRED)

Dolfijnen In De Hoofdrol

Realityserie waarin de kijker achter de schermen kan meekijken hoe in Dolfinarium Harderwijk een grote, nieuwe dolfijnenshow wordt opgezet. 

Sesamstraat Alleen

Sesamstraat

Tommie heeft eindelijk een eigen slaapkamer voor hem alleen. Nou kan hij alles helemaal zelf bepalen. Ernie heeft een verrassing voor Bert, want hij is jarig vandaag. Het verhaal gaat over kat Saar. Tommie heeft eindelijk een e ... 

Spirou & Fantasio Le troisième composant

Spirou & Fantasio

Tekenfilm waarin twee journalisten problemen te lijf gaan, daarin bijgestaan door professor Champignac. In deze aflevering: Champignac heeft een zeer krachtig stralingssapparaat uitgevonden waarmee voorwerpen compleet desintegr ... 

Spirou & Fantasio Vengeance des Samouraï

Spirou & Fantasio

Tekenfilm waarin twee journalisten problemen te lijf gaan, daarin bijgestaan door professor Champignac. In deze aflevering: De jonge wetenschapper Yamanoke heeft de Alpha Omega Beta beam uitgevonden, waarmee hij voorwerpen tot ... 

Business Class Afl. 25

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 26

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Tefaf Nieuws Afl. 2

Tefaf Nieuws

Verslag van de meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs ter wereld. Dit jaar vindt TEFAF plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 24 maart 2013 in Maastricht. 

Hour Of Power Afl. 11

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Koala Broertjes Koala Broertjes Aflevering 40

Koala Broertjes

Geen extra informatie aanwezig.