Sluipschutters Sluipschutters

Sluipschutters

De acteurs kruipen in de huid van nieuwe karakters. Van extreem rechts tot multi culti, van sukkels tot helden en alles daartussen. Skaters, skileraren, paardrijders, festivalgangers en corpsballen. 

First Dates First Dates

First Dates

In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen. 

Het Klokhuis Verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog

Het Klokhuis

Tijdens de Tweede Wereldoorlog komen mensen in verzet tegen de Duitse bezetters. Dat gebeurt op allerlei manieren, in het hele land, door mensen uit alle lagen van de bevolking. Van het verstoppen van een illegale radio tot een ... 

SpangaS Slechte resultaten

SpangaS

Dylan stort zijn hart uit bij Caro. Jip drilt zijn vrienden tijdens voetbaltraining. Waarom is hij zo fanatiek? Lamar kaapt Shirley weg bij Otis. Wie veroorzaakt een overstroming in de wc? 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Bart Meijer en Tonnie van der Neut ontvangen twee duo's van beste vrienden die het tegen elkaar opnemen. Ze worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Hoe kun je gewichtloosheid nabootsen? Presteer je beter als je wordt aangemoedigd? En wie zijn de beste profvoetballers, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.