Thomas Berge breekt door Thomas Berge breekt door (2008)

Thomas Berge breekt door

Deze aflevering: Omdat zijn zangtechniek nog verbeterd kan worden, krijgt Thomas zangles. Thomas neemt een kijkje in de Amsterdam Arena waar hij ooit zal gaan optreden. Thomas is op weg naar de ernstig zieke Jennifer, om haar p ... 

Arie en Silvester BNN ZAPT ARIE EN SILVESTER

Arie en Silvester

Compilatie van fragmenten uit de shows 'Kloten' (1998), 'Vet' (2000), 'Rammen' (2002) en '200%' (2004) van cabaretduo Arie & Silvester, o.a. vanuit het Luxor Theater in Rotterdam. 

In de Knip

In de Knip

Als u nu ziek bent en niet kunt werken, wordt u doorbetaald. Is dat ook zo als u doorwerkt na uw 65ste? Vandaag heeft In de Knip aandacht voor de Doorwerk-CAO. En u stapt met uw spaarcenten in een beleggingsfonds en daarna hoor ... 

Het Klokhuis Het Klokhuis magazine (2008)

Het Klokhuis

Deze aflevering: - 'Dierenvragen': Dolores Leeuwin onderzoekt dierenneuzen; - 'Doenzedatzo': Bart Meijer onderzoekt hoe lantarenpalen werken; - 'Het lichaam': Dolores Leeuwin legt uit hoe de longen werken. 

Mijn lieve schat

Mijn lieve schat

Een persoon wordt in het zonnetje gezet door een vriend of geliefde. Uit ruim 250 uitzendingen zijn de beste, ontroerendste en de meest bijzondere Lieve Schatten gekozen en gebundeld in een 8-delige serie. 

RTL Voetbal: Jupiler League

RTL Voetbal: Jupiler League

Geen extra informatie aanwezig.