McLeod's Daughters Gone to the dogs

McLeod's Daughters

Alex heeft moeite met Claire, die door de zwangerschapshormonen nogal overgevoelig is. Zo begint ze oude paarden op te kopen om hen te redden van de slacht. Op de paardenmarkt ziet Jake plotseling zijn oude paard en hij wil hem ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7970

The Bold And The Beautiful

Bill praat met Brooke over het verleden en de toekomst. Hij heeft alles voor haar over en hoopt op een nieuwe kans. Katie legt Wyatt en Liam uit waarom Bill toch weer de gedeeltelijke voogdij over Will krijgt. 

Dr. Phil 40 trips to the ER, 27 doctors, and 50 Xmas trees. My daughter is a hypochondriac and a hoarder!

Dr. Phil

Kelly vertelt dat haar dochter, Danielle, het afgelopen jaar van een levendige meid is veranderd in een obsessieve gezondheidsfreak. Daarnaast heeft ze ook nog eens last van extreme verzamelwoede. Danielle houdt zich de hele da ... 

Kopen, Klussen, Cashen Labor of love

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek en Christina kopen een huis in Fullerton waarvan de muren vol barsten zitten. Zelfs met een grondige renovatie kan er makkelijk winst gemaakt worden. Christina staat op het punt te bevallen, dus moet Tarek al het werk in ... 

De Daltons Afl. 73

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

5MinutenShow Afl. 20

5MinutenShow

Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 42

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Doodle Duck

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening tot stand komt van het begin tot het einde. 

Brandweerman Sam Een gewaarschuwd mens

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Rescue Bots Afl. 12

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Brandweerman Sam Als de kat van huis is

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.