Politie In Actie Afl. 9

Politie In Actie

Nieuw-Zeelandse realityserie waarin agenten worden gevolgd bij hun dagelijkse en soms levensgevaarlijke werkzaamheden. We zien onder meer hoe de agenten achtervolgingen inzetten en drugsarrestaties verrichten. 

Politie In Actie Afl. 8

Politie In Actie

Nieuw-Zeelandse realityserie waarin agenten worden gevolgd bij hun dagelijkse en soms levensgevaarlijke werkzaamheden. We zien onder meer hoe de agenten achtervolgingen inzetten en drugsarrestaties verrichten. 

RTL Autowereld Afl. 5

RTL Autowereld

Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts test de nieuwste modellen, bezoekt shows en races en maakt de mooiste roadtrips. 

RTL Transportwereld Afl. 3

RTL Transportwereld

Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. 

RTL GP: WTCR Slowakije

RTL GP: WTCR

Verslag van de WTCR, het wereldkampioenschap voor toerwagens. Het staat bekend om zijn spannende races, waarbij zo nu en dan een duwtje niet wordt geschuwd. Veteraan Tom Coronel rijdt dit jaar in zijn gloednieuwe Audi. 

RTL GP: GT World Challenge Sprint Zandvoort

RTL GP: GT World Challenge Sprint

Verslag van dit event met aan de start Ferrari's, BMW's, McLarens en nog veel meer bloedsnelle bolides. Elk evenement bestaat uit twee sprintraces met als hoogtepunt de races op het nieuwe circuit van Zandvoort. 

RTL GP: Supercar Challenge Zandvoort

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de Supercar Challenge, dé raceklasse voor een grote variëteit aan toerwagens, GT's en sportwagens. De wedestrijden worden verreden op de circuits van Assen en Zandvoort. 

Truck & Tractor Pulling Afl. 4

Truck & Tractor Pulling

Verslag van 's werelds meest krachtige motorsport. Er wordt uitleg over deze sport gegeven en we zien runs waarbij de deelnemers met hun machine een zware sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand verplaatsen. 

Op De Zaak Afl. 6

Op De Zaak

Zakelijk programma waarin presentatrice Petra Kagchelland de bedrijfscultuur van verschillende ondernemingen in kaart brengt. Het is een informatief en persoonlijk portret van ieder bedrijf dat centraal staat. 

In De Ban Van Afl. 4

In De Ban Van

Zakelijk programma waarin we worden geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op milieu, wonen, zorg, beauty en vrijetijdsbesteding in binnen en buitenland. Presentatrice is Nathalie den Dekker. 

Business Class Afl. 6

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Pokémon Een Test In Het Paradijs!

Pokémon

Nadat professor Cerise Ash en Goh een gerucht heeft verteld over een eiland waar Dragonite leven, gaan onze helden daarnaar op zoek. Ze komen in een storm terecht en worden gered door een groep Dragonite die hen rechtstreeks na ... 

Beyblade Burst Afl. 30

Beyblade Burst

Animatieserie over Aiger Akabene die in de natuur is opgegroeid. De wedstrijd tegen Valt Aoi heeft hem geïnspireerd. Niets zal hem ervan weerhouden om Valt Aoi te verslaan en wereldkampioen te worden.