RTL 7 Darts: World Series Finals Afl. 1

RTL 7 Darts: World Series Finals

Verslag van de finale van de World Series of Darts, die plaatsvindt in het Oostenrijkse Salzburg. De top 8 van de wereld neemt het op tegen 12 genodigde spelers en 4 qualifiers. 

RTL Autowereld Afl. 1

RTL Autowereld

Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts test de nieuwste modellen, bezoekt shows en races en maakt de mooiste roadtrips. 

RTL GP: Rally Special Afl. 2

RTL GP: Rally Special

Actuele verslagen van nationale en internationale rally's. 

RTL GP: Mazda MX5 Cup Assen

RTL GP: Mazda MX5 Cup

Verslag van deze nieuwe cupklasse met de allernieuwste achterwielaangedreven, lichte Mazda MX-5 Roadsters. 

RTL GP: Supercar Challenge Zandvoort

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de Supercar Challenge, dé raceklasse voor een grote variëteit aan toerwagens, GT's en sportwagens. De wedestrijden worden verreden op de circuits van Assen en Zandvoort. 

RTL GP: WTCR België

RTL GP: WTCR

Verslag van de WTCR, het wereldkampioenschap voor toerwagens. Het staat bekend om zijn spannende races, waarbij zo nu en dan een duwtje niet wordt geschuwd. Veteraan Tom Coronel rijdt dit jaar in zijn gloednieuwe Audi. 

Best Of Bright Afl. 3

Best Of Bright

Informatief programma waarin Bright de nieuwste gadgets test en je bijpraat over alle trends in tech. Merijn Doggen presenteert wekelijks de beste video's van het YouTube-kanaal van Bright. 

Business Class Afl. 2

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland.