McLeod's Daughters The ghost of things to come

McLeod's Daughters

Claire en Tess ontdekken een oude muziekdoos en halen herinneringen op. Claire begint overal onverklaarbare dingen te zien en denkt na over haar eigen sterfelijkheid. Tess besluit een seance te organiseren in de hoop haar zus e ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 7971

The Bold And The Beautiful

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn. 

Dr. Phil My mooching mom has cost me $100k and needs to get out of my house!

Dr. Phil

Aja geeft aan dat ze helemaal klaar is met de zorg voor haar drugsverslaafde moeder, Janet. Van de tien jaar dat Aja getrouwd is, heeft haar moeder acht jaar bij haar mogen wonen. De kosten die ze daarbij gemaakt heeft, zijn op ... 

Kopen, Klussen, Cashen Substitute flipper

Kopen, Klussen, Cashen

Tarek wordt door zijn vriend Pete gevraagd te helpen een huis in La Habra op te knappen, terwijl Christina zich bezighoudt met baby Brayden. 

5MinutenShow Afl. 21

5MinutenShow

Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 43

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Doodle Polar bear

Doodle

Educatief kinderprogramma. Begin je tekenavontuur met Doedel! Met Doedel leer je stap voor stap de leukste tekeningen maken. In iedere aflevering is te zien hoe een tekening tot stand komt van het begin tot het einde. 

Brandweerman Sam De verkeerde geur

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Rescue Bots Afl. 13

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven. 

Brandweerman Sam Een knalfeest

Brandweerman Sam

Animatieserie. In het dorpje Piekepolder vinden Norbert Puk en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. 

Jul & Julia Op safari

Jul & Julia

Kinderprogramma met de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark de Julianatoren. Samen met de directeur meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin beleven ze de meest spannende avonturen in het park.