Pete vs Live Marriage of convenience

Pete vs Live

Twee sportcommentatoren observeren het hectische leven van journalist Pete. -Nadat hij zich realiseert dat hij egoïstisch is, besluit Pete zijn leven te veranderen. Nadat hij zich realiseert dat hij egoïstisch is, besluit Pet ... 

zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Spy Spy-1

Spy

Tim wil een aantal doelstellingen halen deze week. De eerste is, toetreden tot de boekclub van Marcus. Alleen is Marcus er niet van overtuigd dat zijn vader een literaire liefhebber is. En geef hem is ongelijk, als Tim denkt da ... 

Breaking Bad Green Light

Breaking Bad

Skyler 

Undercover in Nederland Aflevering 78

Undercover in Nederland

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederl ... 

De grens De Grens in Drenthe - Onder anarchisten

De grens

Nadat Duitse kolonisten de woeste veengrond ontgonnen hadden, is dwars door het moerassige laagveen een kaarsrechte grenslijn getrokken. Hierlangs bereist Tommy de grens tussen Drenthe en Duitsland. 

Bellicher Bellicher: Cel

Bellicher

De ontvoering van Danny Zwaal loopt volledig uit de hand. Als iemand Danny te hulp schiet, slaan Michael en Richard gedwongen op de vlucht. 

Shot on Location Bloody Sunday

Shot on Location

De dag waarover U2 een beroemd nummer schreef, is het onderwerp van de krachtige film Bloody Sunday. Op 30 januari 1972 vielen in Londonderry 14 doden aan de kant van protesterende katholieken. De dag waarover U2 een beroemd nu ... 

13 In de oorlog Engeland

13 In de oorlog

Lisa Wade gaat in Londen op zoek naar plaatsen die van belang waren voor de Nederlanders die hier tijdens de oorlog verbleven. In 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Talking 'Bout My Generation Talking 'Bout My Generation Aflevering 2

Talking 'Bout My Generation

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: New York Cuckoo's nest

Csi: New York

Nadat een lichaam van de 59th Street Bridge is gevallen, vindt het CSI-team een kompas vlakbij het lichaam die naar het oosten wijst. Ze realiseren zich dat dit het derde slachtoffer is van de kompas-moordenaar. 

RTL Sportcafé: Schaatsen RTL Sportcafé: Schaatsen "Aflevering 3"

RTL Sportcafé: Schaatsen

Te gast zijn Mark Tuitert en Barbara de Loor. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Autowereld Afl. 23

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 27

Carlo & Irene: Life 4 You

Ferry Doedens heeft een nieuwe single, `Hoger en Verder´. Barbie en haar man Michael komen praten over hun nieuwe realityserie `Huisje, Boompje, Barbie´. Ruben Nicolai praat over `Golden Oldies´, een programma waarin h ... 

Overal En Nergens Afl. 6

Overal En Nergens

Crossmediaal reisprogramma, gebaseerd op user generated content. Er wordt afgereisd naar meer dan honderd bestemmingen en het ware reisgevoel, van en door reizigers, wordt bij je thuisgebracht. 

RTL Vaart Afl. 8

RTL Vaart

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland bezoekt, waar ze op zoek gaat naar bijzondere verhalen. 

RTL Transportwereld Afl. 23

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Scandinavian Road Trip Afl. 2

Scandinavian Road Trip

Autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De tocht, die werd gereden van 4 tot en met 12 januari, ging kriskras door Scandinavie. 

Style By Jury Afl. 60

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Style By Jury Style By Jury Aflevering 60

Style By Jury

Geen extra informatie aanwezig.

Dichtbij Het Vuur Afl. 2

Dichtbij Het Vuur

Realityserie waarin het leven en het werk van de brandweerman in Nederland centraal staat. Presentator John Jones, zelf werkzaam als brandweerman, volgt wekelijks een andere brandweerkazerne. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 24

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 23

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Lifestylexperience Afl. 11

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Zelf doen

Sesamstraat

Frank heeft een zere arm. Maar met de andere arm kan hij prima nog een vogelhuisje ophangen. Daar hoeven Tommie, Ieniemienie en Pino echt niet bij te helpen. Frank heeft een zere arm. Maar met de andere arm kan hij prima nog ee ... 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Business-channel On Tour

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Business Class Afl. 22

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 23

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hooi Hooi Hooi Hooi Aflevering 6

Hooi Hooi

Geen extra informatie aanwezig.

Vis TV Afl. 7

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vis-methodes en technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Hour Of Power Afl. 8

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant Sprokkeldag /35

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.