McLeod's Daughters Dangerous waters

McLeod's Daughters

Als Tess en Nick aan het werk zijn bij de dam, verliest Tess haar verlovingsring. Nick duikt het water in om hem te zoeken, maar blijft zo lang onder water dat Tess in paniek raakt. Ze is zo bang Nick kwijt te raken, dat ze nog ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8016

The Bold And The Beautiful

Reese is net op tijd om Zoe te redden. Hij betaalt een deel van zijn schuld aan de geldeiser. Liam heeft een heel goed gevoel bij de adoptiebaby van Steffy. Pam, Maya, Quinn en Eric praten over het verlies van Beth. 

Dr. Phil I was in prison for reckless homicide and now my sister needs to give my kids back

Dr. Phil

Tricia werd in 2014 opgepakt voor het dealen van heroïne aan een man die vlak daarna aan een overdosis overleed. Voor haar aandeel in zijn dood werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Gedurende haar gevangen ... 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 36

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Rescue Bots The lost bell

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven.