McLeod's Daughters Where there's fire

McLeod's Daughters

Er worden branden aangestoken en de verdenking valt op Luke. Jodi is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen. Tess en Nick doen een test om te zien hoe goed ze bij elkaar passen en ze halen een score van 100 procent. Stevie en ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8017

The Bold And The Beautiful

Liam vertelt Hope dat Steffy een baby adopteert en hij de baby al heeft ontmoet. Hope reageert positief. Reese heeft de adoptiepapieren geregeld. Flo begint zich te realiseren dat ze strafbaar is als ze met Reese in zee gaat. 

Dr. Phil I?ve turned my life around but my sister refuses to give my children back!

Dr. Phil

Dr. Phil vervolgt zijn gesprek met de zussen Tricia en Christy. Tricia belandde in de gevangenis voor het dealen van drugs waaraan een persoon overleed. Christy kreeg vervolgens de voogdij over Tricia's dochters. Nu Tricia weer ... 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 37

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Rescue Bots Bumblebee to the rescue

Rescue Bots

Animatieserie. Vier jonge Rescue Bots hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Cody leert de Bots hoe ze tussen de mensen kunnen leven.