Polly Pocket Socially awkward

Polly Pocket

Lila is haar vriendinnen helemaal vergeten omdat ze al haar energie steekt in het imiteren van haar idool. Polly en Shani proberen haar eraan te herinneren wat écht belangrijk is. 

Musti Afl. 52

Musti

Animatieserie over het katje Musti. Hij beleeft samen met zijn ouders en vriendjes zoals meneer Konijn, Egeltje, meneer Hond en mevrouw Kip allerlei avonturen in zijn huis, op de boerderij en in de natuur. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 52

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Chuggington Training time Harrison

Chuggington

Animatieserie over de drie jonge locomotieven Wilson, Brewster en Koko. Ze maken allerlei spannende avonturen mee in het plaatsje Chuggington. 

Thomas De Stoomlocomotief Zorgeloze Shane

Thomas De Stoomlocomotief

Thomas is samen met Shane onderweg naar het Red Centre in het hart van Australië. Shane heeft zo veel plezier in de reis dat hij geen zin heeft om te stoppen op de tussengelegen stations om zijn voorraden kool en water aan te ... 

2 Kleine Kleutertjes Winterlied

2 Kleine Kleutertjes

Liedjesprogramma waarin kinderen van drie tot vijf jaar op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. 

Flin & Flo Orelius, de Kabaaldraak

Flin & Flo

Kinderserie over draak Flin en ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden toen Flo het leven van de toen nog kleine Flin redde. Samen vliegen ze de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken. 

Biba Boerderij De groentezoeker

Biba Boerderij

Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.