Inspector Morse The settling of the sun

Inspector Morse

Inspecteur Morse is te gast bij een diner voor internationale studenten. Diezelfde avond wordt een van hen, een Japanner, dood aangetroffen op zijn kamer. Hij lijkt op rituele wijze te zijn vermoord. De verdachten hebben allema ... 

Grey's Anatomy The heart of the matter

Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie waarin het persoonlijke en professionele leven wordt gevolgd van een groep jonge chirurgen in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8193

The Bold And The Beautiful

Brooke eist dat Shauna uit de buurt blijft van haar familie en in het bijzonder Ridge. Als Thomas hoort hoe Ridge nu leeft, viert hij zijn overwinning. 

Dr. Phil Our 6 year old son was murdered by his grandmother

Dr. Phil

Het 6-jarige zoontje van Zack en Spring, Mason, is in 2014 door Zacks moeder vermoord. Spring vertelt dat haar schoonmoeder, Martha, haar kleinzoon twee dagen voor zijn verjaardag doodstak. Volgens Zack en Spring was het moord ... 

Sinterklaas En De LiedjesPietjes Afl. 4

Sinterklaas En De LiedjesPietjes

Zingpiet en Swingpiet passen op de mijter en vragen zich af waarom Sinterklaas eigenlijk een mijter draagt. Hun fantasie gaat weer alle kanten op, maar dan scheurt het gouden kruis los! Ze moeten de mijter maken, maar Swingpiet ... 

Sint en co: De Verdwenen Sleutel Afl. 9

Sint en co: De Verdwenen Sleutel

Hoofdpiet wil de pakjesdief geen kans meer geven en laat een stevig slot op de pakjeskamer zetten. Slim en Pret willen geen groenten eten en doen er alles aan om dat te voorkomen. 

Sint en co: De Verdwenen Sleutel Afl. 8

Sint en co: De Verdwenen Sleutel

Slim en Pret schrikken als ze begrijpen dat Wolf de pakjesdief is en doen hun best om dat voor Hoofdpiet te verbergen. Sinterklaas is verbaasd als PAS-Piet zijn kamer en zijn tabberd vol hangt met spiegels. 

Lalaloopsy Afl. 15

Lalaloopsy

Animatieserie over lappenpoppen die op magische wijze tot leven zijn gekomen. In Lalaloopsyland maken ze nieuwe vrienden, beleven ze avonturen en leren ze hoe iedereen op zijn eigen manier speciaal is. 

Sinterklaas En De LiedjesPietjes Afl. 1

Sinterklaas En De LiedjesPietjes

Zingpiet en Swingpiet gaan pepernoten bakken en komen erachter dat ze allebei geen flauw idee hebben welke ingrediënten ze moeten gebruiken. Ze fantaseren erop los en verzinnen een recept. De pepernoten zien er goed uit, maar ... 

Juf Roos Sinterklaas 2

Juf Roos

Kinderprogramma met vrolijke liedjes. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij, voor kleine én grote mensen. 

Molang Afl. 10

Molang

Geen extra informatie aanwezig.