Het Uur van de Wolf Low - You may need a murderer

Het Uur van de Wolf

In deze aflevering een documentaire over het echtpaar Alan Sparhawk en Mimi Parker, beiden zangers in het Amerikaanse trio Low. 

Doe Maar Normaal Doe maar normaal (voorjaar 2008)

Doe Maar Normaal

Gasten in deze aflevering: zangers Jan Keizer en Alain Clark. 

De Lama's

De Lama's

Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge vormen De Lama's. Ze improviseren er weer lustig op los. Er komen regelmatig artiesten op bezoek voor een optreden. De Lama's vertolken dan hun nummers ... 

Knowing Me Knowing You Rappers.

Knowing Me Knowing You

Bekende collega's worden getest hoe goed ze elkaar kennen. Als we de bladen mogen geloven, lopen ze de deur bij elkaar plat en zijn ze allemaal de beste vrienden. Maar is dat nou echt zo? 

Lingo

Lingo

Woord- en taalspel waarbij de kandidaten zes-, zeven- en tienletterwoorden moeten raden. Voor deelnemers aan de Sponsor Bingo Loterij tevens bekendmaking van de winnaar van de auto. Presentatie: Lucille Werner. 

Het Klokhuis Het Klokhuis magazine (2008)

Het Klokhuis

Deze aflevering: 1. 'Dierenvragen': Dolores Leeuwin legt uit over de kameel; 2. 'Doenzedatzo?!': Bart Meijer bezoekt een postsorteercentrum; 3. 'Vragen voor het Klokhuis': Dolores Leeuwin onderzoekt het gekraai van hanen. 

Paul van Vliet - Zijn mooiste liedjes LIEDJES VAN PAUL VAN VLIET

Paul van Vliet - Zijn mooiste li ...

Eerste deel met o.a. de liedjes 'Veilig achterop' en 'Meisjes van 30'. 

LEF

LEF

Afl. 3: Luc en Farid merken al gauw dat de twee overvallers hen gebruiken voor een gemeen plan. Na een spannende achtervolging weten de twee jongens de boeven in een val te lokken. Ze krijgen het voor elkaar dat er een verkeers ...