Q Pootle 5

Overal op Okidoki hangt een dikke mist. Iedereen raakt de weg kwijt en het lijkt er niet op dat de mist wegtrekt. En Oepsie wilde zo graag op ontdekkingsreis. Pootle krijgt een goed idee: hij vraagt Dave of hij de mist weg wil blazen.
Q Pootle 5 Oepsie de raketvogel

Oepsie de raketvogel

Oepsie wil graag vliegen als een vogel. Q Pootle 5 heeft speciale raketlaarzen waarmee Oepsie echt kan vliegen. Maar dan vliegt Oepsie al voordat Pootle kan uitleggen hoe ze werken en hoe ze moet landen. 

Q Pootle 5 Het is mistig

Het is mistig

Overal op Okidoki hangt een dikke mist. Iedereen raakt de weg kwijt en het lijkt er niet op dat de mist wegtrekt. En Oepsie wilde zo graag op ontdekkingsreis. Pootle krijgt een goed idee: hij vraagt Dave of hij de mist weg wil ... 

Q Pootle 5 Groobie's ruimtewasstraat

Groobie's ruimtewasstraat

Groobie heeft iets nieuws: hij heeft een wasstraat voor ruimteschepen gevonden en opgeknapt. Alleen blijft het een na het andere schip erin steken. Als ook Eddie eruit is gesleept, doopt Groobie de wasstraat om tot kapsalon. 

Q Pootle 5 Bloemenkracht

Bloemenkracht

Stella heeft zaadjes meegenomen van een andere planeet, die heel hard zouden groeien. Alleen bij Eddie's plantje lukt het, de rest wil niet zo. De anderen proberen van alles om hun plantje ook zo hard te laten groeien, maar het ... 

Q Pootle 5 De zingende vallei

De zingende vallei

Oepsie heeft een zingende vallei ontdekt op een andere planeet en wil de anderen erover vertellen. Ze zijn echter allemaal druk bezig en hebben geen tijd om te luisteren. Totdat Pootle besluit om eens uit te zoeken waar Oepsie is. 

Q Pootle 5 Een vriendje voor Ray

Een vriendje voor Ray

Q Pootle 5 beleeft samen met zijn vriendjes spannende avonturen op de planeet Okidoki. 

Q Pootle 5 Verjaardagsverwarring

Verjaardagsverwarring

Door een misverstand denken Pootle, Stella en Oepsie dat Bud-d jarig is, en Groobie, Bud-d en Eddie dat Ray jarig is. Iedereen gaat cadeautjes halen en plant een feestje, maar als ze bij elkaar op bezoek gaan, is niemand thuis.