Peppa Pig

Animatieserie met het vrolijke biggetje Pippa in de hoofdrol.
Peppa Pig Graafland

Graafland

De familie Big heeft een heerlijke dag bij meneer Pomfrito in Graafland. 

Peppa Pig Kinderliedjes

Kinderliedjes

Mevrouw Gazelle zingt kinderliedjes met de hele klas. 

Peppa Pig Boemerang

Boemerang

Peppa leert hoe ze een boemerang zo moet gooien dat hij terugkomt. 

Peppa Pig Het Groot Barrièrerif

Het Groot Barrièrerif

De vakantie van de familie Big gaat verder. Vandaag gaan ze allemaal mee met de onderzeeër van mevrouw Kangoeroe. 

Peppa Pig Surfen

Surfen

Op hun tweede dag in Australië neemt de familie Kangoeroe de familie Big mee naar het strand. 

Peppa Pig De Outback

De Outback

Peppa, George, mama Big en papa Big gaan op bezoek bij de familie Kangoeroe in Australië. Op hun eerste dag daar, vliegen ze met het vliegtuig van meneer Kangoeroe naar de Outback, gaan ze lekker barbecuen en spelen ze cricket ... 

Peppa Pig De dierentuin

De dierentuin

Mevrouw Gazelle neemt de kinderen mee naar de dierentuin, waar ze een rondleiding krijgen van de oppassers: meneer Leeuw, mevrouw Krokodil en meneer Giraffe. 

Peppa Pig Het boek van mama Big

Het boek van mama Big

Het boek van mama Big is af en het is tijd om het te laten zien aan Peppa en haar vrienden uit de klas. Helaas raken Peppa en George een paar bladzijden kwijt als ze blije mevrouw Kip spelen, en mama Big moet snel een oplossing ... 

Peppa Pig De politie

De politie

Politieagent Eekhoorn en politieagent Panda komen Peppa en haar vrienden leren hoe ze veilig moeten fietsen. 

Peppa Pig Werkstuk voor school

Werkstuk voor school

Peppa en haar vrienden moeten voor school een werkstuk maken. Ze moeten kastelen bouwen en die mee naar school nemen. 

Peppa Pig Eenvoudige wetenschap

Eenvoudige wetenschap

Papa Big en meneer Stier verbouwen het speelplein, dus papa Big besluit om de kinderen wat eenvoudige wetenschap te leren. Het eerste experiment: hoeveel kinderen zijn er nodig om mevrouw Gazelle op te tillen? 

Peppa Pig Londen

Londen

Mevrouw Gazelle neemt de hele klas een dagje mee naar Londen. Terwijl ze daar zijn, laat de koningin ze alle leuke plekken zien en beleven ze avonturen. Ze hebben zelfs nog wat tijd voor springen in plassen op Trafalgar Square! 

Peppa Pig Bewegen op muziek

Bewegen op muziek

Mevrouw Gazelle laat Peppa en haar klasgenoten vandaag verschillende muziekstijlen horen. De klas heeft veel plezier met dansen op alle soorten muziek. 

Peppa Pig Stepjes

Stepjes

Papa Big neemt Peppa en George mee naar school op hun stepjes. Hij denkt dat het sneller zal zijn om terug te rijden en ontdekt dat stepjes heel erg leuk zijn. Hij laat mama Big zien hoe leuk het is en dan rijden ze samen op de ... 

Peppa Pig Gerald Giraffe

Gerald Giraffe

Gerald Giraffe is nieuw in de klas en hij probeert vrienden te worden met Peppa en de anderen, maar hij vindt dat verstoppertje spelen nog een flinke uitdaging is, omdat hij zo groot is. 

Peppa Pig De taxi van mejuffrouw Konijn

De taxi van mejuffrouw Konijn

Mevrouw Konijn rijdt de familie Big in haar taxi naar opa en oma Big om hun boodschappen daar heen te brengen, maar dat is nog niet het laatste ritje van deze dag voor haar. 

Peppa Pig Doen alsof

Doen alsof

Wanneer de fiets van Peppa een lekke band heeft en gemaakt moet worden, hebben Peppa en haar vrienden veel lol met het rijden op hun fantasie-fiets en het springen in neppe modderpoelen. 

Peppa Pig Parachutesprong

Parachutesprong

Wanneer het dak van de school lekt en gemaakt moet worden, biedt Peppa aan dat mama Big een parachutesprong zal maken om daar geld voor op te halen. Papa Big gaat mee met het vliegtuig en moet zijn hoogtevrees overwinnen. 

Peppa Pig Het kasteel

Het kasteel

Papa en mama Big nemen Peppa en George mee naar een kasteel om te genieten van een middeleeuws banket, koning en koningin te spelen en zelfs een draak te ontmoeten. Het is de lievelingsdag van George.