Mijn beste vriend Marlon

Marlon en Hugo zijn al bevriend sinds de kleuterschool. Sander is nieuw op school en blijkt een alleskunner. Marlon wil hem beter leren kennen, maar Hugo is jaloers. Zal Marlon erin slagen zijn oude en zijn nieuwe vriend dichter bij elkaar te brengen?
Mijn beste vriend Marlon Mijn beste vriend Marlon

Mijn beste vriend Marlon

Marlon en Hugo hebben ruzie. Komt het weer goed? 

Mijn beste vriend Marlon Taekwondo

Taekwondo

Marlon gaat met Sander mee naar taekwondo en daar is Hugo helemaal niet blij mee. Maar ook Sander vindt het uiteindelijk helemaal niet zo leuk. 

Mijn beste vriend Marlon Logeerpartij

Logeerpartij

Op school gaat het over het thema vriendschap. Wanneer is iemand een goede vriend? En is Hugo nog wel Marlons beste vriend? 

Mijn beste vriend Marlon De winkeldief

De winkeldief

Hugo en Marlon zijn met Hugo's moeder in het winkelcentrum. Marlon neemt per ongeluk een taekwondoband mee. In het winkelcentrum wordt vervolgens gezocht naar de dief. 

Mijn beste vriend Marlon De zwemles

De zwemles

Marlon en zijn klas gaan naar het zwembad, maar Sander blijkt niet te kunnen zwemmen. Hij durft dit niet te vertellen en Marlon probeert hem te helpen. 

Mijn beste vriend Marlon Hugo + Alice

Hugo + Alice

Hugo is verliefd op Alice. Marlon belooft dit geheim te houden, maar dat gaat niet helemaal volgens plan. 

Mijn beste vriend Marlon Pablo

Pablo

Hugo en Marlon passen op de kanarie van Hugo's oma. Binnen de kortste keren is Pablo echter gevlogen... 

Mijn beste vriend Marlon De bezemkast

De bezemkast

Hugo en Sander treiteren elkaar tijdens de gymles. Sander pakt Hugo's pet af en uit wraak sluit Hugo hem op in een bezemkast. Marlon vindt dat Hugo de deur weer open moeten maken, maar hij is de sleutels kwijtgeraakt. 

Mijn beste vriend Marlon De weddenschap

De weddenschap

Hugo en Sander gaan een weddenschap aan. Helaas voor Hugo verliest hij en moet hij zijn nieuwe fiets afstaan... 

Mijn beste vriend Marlon Hugo's verjaardag

Hugo's verjaardag

Marlon laat het cadeau dat hij voor de verjaardag van Hugo gekocht heeft in de rivier vallen en komt te laat op het feestje. Hugo wil niet uit zijn kamer komen en Marlon druipt teleurgesteld af. 

Mijn beste vriend Marlon De snoek!

De snoek!

Sander wil op school een door hem zelf gevangen reuzensnoek laten zien, maar zijn verhaal valt door toedoen van Marlon en Hugo in het water. 

Mijn beste vriend Marlon De nieuwe jongen

De nieuwe jongen

Nieuweling Sander komt in de klas naast Marlon te zitten en hier is Hugo helemaal niet blij mee. Als Marlon Sander rondleidt op school en Sander onaardige dingen over Hugo zegt, slaat de vlam in de pan. 

Mijn beste vriend Marlon Geroddel

Geroddel

Marlon en Hugo zijn al bevriend sinds de kleuterschool. Als ze met andere jongens willen gaan voetballen, duikt er plotseling een nieuwe jongen op. Sander blijkt een hele goede speler te zijn en vormt samen met Marlon een team. ...