Trapped

Kort nadat een ferry de haven van het IJslandse dorpje Seydisfjördur binnenvaart, spoelt een verminkt lijk aan. Politie-inspecteur Andri vermoedt dat de dader aan boord is en probeert halsstarrig alle passagiers aan boord te houden. Wanneer diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, is de situatie niet langer houdbaar. Niemand kan het dorp nog in of uit - ook de moordenaar niet. Alle inwoners worden opeens verdachten, maar ze zijn ook allen in gevaar...
Trapped Aflevering 5

Aflevering 5

Door de vreemde revelaties van zijn schoonvader, de expert die met de fabrieksbrand bezig was, brengt Andri geleidelijk aan alle puzzelstukjes bij elkaar. 

Trapped Aflevering 2

Aflevering 2

Hjörtur Stefansson, gearresteerd voor het stelen van een lijk, blijft bij zijn onschuld voor de fabrieksbrand voordat hij zijn versie van de feiten aan Andri geeft. 

Trapped Aflevering 4

Aflevering 4

Onder druk om de zaak te sluiten, krijgt Trausti geforceerde bekentenissen van Sigurdur los ondanks Andri's twijfels. Hun confrontatie rakelt oude zaken op. 

Trapped Aflevering 3

Aflevering 3

Een kluizenaar in een rolstoel observeert de dorpsbewoners door zijn telescoop en beweert Hrafn en het vermoorde slachtoffer te hebben zien discussiëren. 

Trapped Aflevering 1

Aflevering 1

Een menselijk bovenlichaam wordt gevonden in het net van een vissersboot. Het hoofd van de politie start een onderzoek in de kleine haven en wacht op versterking.