Meer dan goud

Zes oud-topsporters leven een week lang onder één dak. Samen maken ze de balans op: wat hebben de medaille(s) en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd?
Meer dan goud Hans van Breukelen

Hans van Breukelen

De succesvolle doelman Hans van Breukelen neemt ons mee in zijn leven, waarin grote tegenslagen en groot verdriet hem uiteindelijk sterk maakte. 

Meer dan goud Elis Ligtlee

Elis Ligtlee

Baanwielrenster Elis Ligtlee neemt ons mee in haar worstelingen als topsporter en het verdriet dat zij de afgelopen jaren ervaren heeft. 

Meer dan goud Kim Lammers

Kim Lammers

Hockeyster Kim Lammers neemt ons mee in haar leven, wat zich kenmerkte in een zoektocht naar zichzelf en haar eigen talenten. 

Meer dan goud Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel

Wielrenster Leontien van Moorsel deelt haar verhaal. Haar leven kenmerkte zich jarenlang door hoge pieken en diepe dalen, waarbij familie altijd van grote waarde is geweest. 

Meer dan goud Erben Wennemars

Erben Wennemars

Schaatser Erben Wennemars neemt ons mee in zijn leven en vertelt hoe hij met zijn enorme bewijsdrang uiteindelijk de balans in zijn leven heeft gevonden. 

Meer dan goud Bas van de Goor

Bas van de Goor

Volleyballer Bas van de Goor vertelt over zijn sportieve successen, maar ook over de ingrijpende ziektes die zijn leven hebben beïnvloed.