Kabam!

Serie over de kinderen uit groep 3 van meester Mo. De kinderen in de klas zijn onderling verschillend, maar één ding hebben ze gemeen: zij zijn allemaal wel eens bang. Gelukkig heeft ieder kind ook een rijke fantasie die helpt om met zijn of haar angst om te gaan.
Kabam! Schoolreisje

Schoolreisje

De klas gaat op schoolreisje en Shirley kan haar geluk niet op. Als grote kinderen haar wegjagen, durft ze alleen niet voor zichzelf op te komen. Ridderlijk weet ze zich te herpakken. 

Kabam! Billenwinkel

Billenwinkel

Sammy is trots dat hij alleen naar de bakker mag. Als hij ziet dat de winkel enorm druk is, durft hij alleen niet meer naar binnen. Gelukkig weet hij de situatie toch nog de goede kant op te sturen. 

Kabam! Superheld

Superheld

Toby moet alleen naar school lopen, maar durft niet langs een grote hond. Door zijn superkrachten aan te spreken, lukt het hem alsnog. 

Kabam! Zwemspelletje

Zwemspelletje

Op zwemles moet Alisa door het gat onderwater zwemmen. Ze durft niet en is bang dat ze door het gat opgezogen zal worden. Tot ze er een spelletje in ziet. 

Kabam! Voetbalketting

Voetbalketting

Jairo kan heel goed voetballen, maar lezen vindt hij moeilijk. Hij krijgt al buikpijn als hij eraan denkt. Gelukkig heeft hij een bijzondere ketting die hem helpt. 

Kabam! Spullenmonster

Spullenmonster

Mahin kan niet slapen omdat ze bang is voor het monster onder haar bed. Of is het monster helemaal niet zo eng als het lijkt? 

Kabam! Spijkerbroek

Spijkerbroek

Dorus moet naar de kapper, maar kan met geen mogelijkheid stilzitten. Hij is bang dat hij in zijn oor wordt geknipt. Met zijn timmermansoog weet hij er een oplossing voor te vinden. 

Kabam! Gymtovenaar

Gymtovenaar

Berith is haar gymtas vergeten en moet iets uit de gevonden-voorwerpen-bak aan. Ze is hartstikke bang dat ze wordt uitgelachen. 

Kabam! Muzieklift

Muzieklift

De lift bij oma maakt zoveel lawaai dat Kemal er bang van wordt, maar als hij goed luistert blijkt er meer muziek in de herrie te schuilen dan hij dacht. 

Kabam! Knuffelboom

Knuffelboom

Kyona moet voor het eerst naar haar nieuwe school en is bang dat ze geen vrienden zal maken. Gelukkig staat er een oude boom op het schoolplein die haar een handje helpt.