Ingelijst

In Ingelijst interviewt Ruud de Wild lijsttrekkers van verschillende politieke partijen en onderzoekt zo de soundtrack van hun leven. Na het gesprek maakt Ruud een schilderij dat volgens hem de hoofdpersoon typeert.
Ingelijst Geert Wilders

Geert Wilders

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Geert Wilders van de PVV om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Wopke Hoekstra

Wopke Hoekstra

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Wopke Hoekstra van het CDA om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Sigrid Kaag

Sigrid Kaag

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Sigrid Kaag van D66 om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Jesse Klaver

Jesse Klaver

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Jesse Klaver van GroenLinks om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Lilianne Ploumen

Lilianne Ploumen

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Lilianne Ploumen van de PvdA om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Farid Azarkan

Farid Azarkan

Ruud de Wild ontvangt Farid Azarkan van DENK om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Lilian Marijnissen

Lilian Marijnissen

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Lilian Marijnissen van de SP om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Gert-Jan Segers

Gert-Jan Segers

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Gert-Jan Segers van de ChristenUnie om met hem over politiek en muziek te praten. De ultieme songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Ingelijst

Ingelijst

Ruud de Wild ontvangt in zijn atelier Esther Ouwehand van de Party van de Dieren om met haar over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken. 

Ingelijst Ingelijst

Ingelijst

Ruud de Wild ontvangt Thierry Baudet van Forum voor Democratie om met hem over politiek en muziek te praten. De belangrijkste songtekst van de politicus zal Ruud in een schilderij verwerken.