De afvallige

Docudrama-serie waarin vier totaal verschillende mensen zich uit alle macht proberen te ontworstelen aan de strenge geloofsgemeenschappen waarin ze zich gevangen voelen.
De afvallige Exodus

Exodus

Dina-Perla wordt in de Joods-orthodoxe gemeenschap opgevoed door haar psychotische moeder en een stiefbroer. Als ze de gemeenschap om hulp vraagt vanwege jarenlang huiselijk geweld, stuit ze op een muur van stilzwijgen. 

De afvallige Ontwaakt

Ontwaakt

Frank groeit op binnen de Jehovah's Getuigen Gemeente. Wanneer hij als kind jarenlang door de zoon van een vooraanstaand ouderling wordt misbruikt, blijkt dat binnen de gemeente de doofpot belangrijker is dan de waarheid. 

De afvallige Heraut van god

Heraut van god

Geertje ontsnapt aan een gewelddadig huwelijk en zoekt haar heil bij profeet Sipke Vrieswijk en zijn sekte. Daar wordt duidelijk dat ze in een nóg grotere nachtmerrie terecht is gekomen van waaruit ontsnapping onmogelijk lijkt. 

De afvallige Poster boy

Poster boy

Gebedsgenezer Karsten is op weg om de potentiële leider van een Pinkstergemeente te worden. Totdat zijn huwelijk op de klippen loopt. Dan blijkt het verstikkende keurslijf van de Gemeente desastreus te zijn.