Vreemde Eend

Met de komst van een vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet en de buurt getest.
Vreemde Eend Blijf

Blijf

Buur en Vreemde Eend picknicken gezellig samen. Buuf is jaloers en gaat weg. Verdrietig loopt ze door het bos. Ze mist Buur. En zelfs die Vreemde Eend. Zou het nog goedkomen? 

Vreemde Eend Kleintje

Kleintje

Buuf heeft een gemeen plan. Ze doet haar handschoenen aan en gaat op pad. Daarna is Vreemde Eend ineens zijn hondje kwijt. Buur helpt hem naar Kleintje zoeken. 

Vreemde Eend Winnaar

Winnaar

Buuf wil weten welke hond sneller kan lopen. Haar Wodan of de hond van Vreemde Eend? Ze doen een wedstrijdje door het bos. Wie zal gaat winnen? 

Vreemde Eend Gezellig

Gezellig

Buuf en Buur plagen Vreemde Eend. Het is opeens allemaal niet zo gezellig meer. Buur is eigenlijk nog steeds nieuwsgierig. Hij wil Vreemde Eend toch leren kennen. 

Vreemde Eend Lawaai

Lawaai

Vreemde Eend timmert er vrolijk op los en maait het gras. Hij probeert kennis te maken met Buuf en Buur. Buur is nieuwsgierig, Buuf vindt het maar niets: wat doet die Vreemde Eend raar en wat maakt hij veel lawaai! 

Vreemde Eend Vreemd

Vreemd

Buuf en Buur genieten van de mooie dag in hun fijne buurt aan de rand van het bos. Ze picknicken samen en maken plezier. Dan komt er een nieuweling aan. Wie is deze dansende Vreemde Eend en wat komt hij doen?