Maud & Babs

Een licht humoristische serie over een familie die onder hoge druk komt te staan vanwege toenemende mantelzorg.
Maud & Babs Tussen zussen

Tussen zussen

Er moet thuiszorg komen, maar vanwege de wachtlijsten is het een probleem om thuiszorg te krijgen. Juliette denkt een oplossing gevonden te hebben. 

Maud & Babs Surprise

Surprise

Juliette is druk met het organiseren van een surpriseparty voor de verjaardag van Babs, maar Babs is niet in de stemming voor een feestje. 

Maud & Babs Diagnose

Diagnose

Maud is onderweg naar een bevalling als haar moeder belt. Ze heeft een lift nodig. De Griekse oma van het gezin nodigt Babs uit in de keuken. Babs is zeer onder de indruk. 

Maud & Babs Even weg

Even weg

Koen organiseert een weekendje samen weg met de boot. Juliette moet op Babs letten, maar raakt haar kwijt tijdens het winkelen. 

Maud & Babs Onbereikbaar

Onbereikbaar

Maud heeft eindelijk voor elkaar dat er iemand van de gemeente komt voor een keukentafelgesprek, zodat er thuishulp kan worden aangevraagd voor haar moeder. Babs is onbereikbaar. Haar telefoon ligt in de wc. 

Maud & Babs Een levensbedreigende situatie

Een levensbedreigende situatie

'Ik bloed dood!' appt Babs als Maud niet direct reageert op haar bericht dat ze zich heeft gesneden. Maud onderbreekt haar spreekuur, maar aangekomen bij het huis van haar moeder kan ze niet naar binnen. Ze heeft nog steeds gee ... 

Maud & Babs Niets aan de hand, komt goed

Niets aan de hand, komt goed

Maud denkt het wat rustiger te krijgen: de kinderen zijn bijna de deur uit, de relatie met Koen is nog steeds goed en ook de verloskundepraktijk loopt prima. Tijd om te genieten! Maar dan begint haar moeder Babs te veranderen. ...