Zing!

Welke zanggroep weet zich onder begeleiding van een mentor te ontwikkelen tot beste van Nederland? Dat is de zoektocht in Zing! 36 zanggroepen willen niets anders dan met hun mentor aan de slag gaan om die titel ‘beste zanggroep van Nederland 2023’ te winnen.
Zing! De finale

De finale

Drie zanggroepen strijden met elkaar in de spannende finale. Wie neemt de titel 'Beste zanggroep van Nederland' mee naar huis? 

Zing! De halve finale

De halve finale

Er is maar plek voor drie groepen in de finale. Wie slagen erin een plek in deze show te bemachtigen? 

Zing! De kwartfinale (2)

De kwartfinale (2)

In deze tweede kwartfinale proberen opnieuw zes groepen die de auditierondes hebben overleefd de halve finale te bereiken. Er is slechts plek voor drie van hen. 

Zing! De kwartfinale (1)

De kwartfinale (1)

In deze eerste kwartfinale treden de eerste zes groepen aan die de auditierondes hebben overleefd. Wie verovert een plek in de halve finale? 

Zing! De audities (4)

De audities (4)

In deze vierde auditieronde treden de laatste negen koren aan. Er zijn nog drie plekken te veroveren voor de kwartfinale. 

Zing! De audities (3)

De audities (3)

In deze derde auditieronde proberen onder anderen The Victorians, Opera Flevoland en Rumor has it! de mentoren te overtuigen van hun zangkunsten. 

Zing! De audities (2)

De audities (2)

In deze tweede auditieronde krijgen onder andere de verrassende Boezem Boys, het indrukwekkende Charis Music en de smartlapliefhebbers van Fruitig Geflip(t) de kans om door te gaan naar de kwartfinales. 

Zing! De audities (1)

De audities (1)

In deze eerste auditieronde betreden onder meer het vrolijke Guilty Pleasures, de internationale Hummingbirds en de driekoppige zanggroep Perfect Link het podium.