Geloofsgesprek

Vanaf 10.10 uur wordt er een spiritueel gesprek uitgezonden dat als context dient voor de eucharistieviering. Leo Fijen is de interviewer. Geloofsgesprek en eucharistieviering komen uit hetzelfde bisdom. Door elk bisdom is één kerk en één priester aangewezen die geregeld een viering verzorgen voor de televisie. Zo komt ieder bisdom zeven keer aan bod.
Geloofsgesprek

Uitzending van 09 Oktober 2011

Met pastoor Marco Conijn. 

Geloofsgesprek

Uitzending van 02 Oktober 2011

Met Vladimir en Jacqueline Palte. In Den Bosch gaan we de straat op, naar de hartslag van deze tijd. Diaken Vladimir Palte en zijn vrouw Jacqueline kennen dat eigentijdse ritme en praten daarover. Hoe kunnen we God nog present ... 

Geloofsgesprek

Uitzending van 25 September 2011

Met Fons Ziekman, dirigent. In het gesprek wordt vooruitgeblikt op het jubileum van de koorschool van de Bavokerk in Haarlem. Volgende week is het zover en staan de leden van de koorschool echt in het zonnetje. 

Geloofsgesprek

Uitzending van 18 September 2011

Op de drempel van de week tegen eenzaamheid die door RKK van harte wordt ondersteund, komt Ruud Wohlters aan het woord. Hij is diaken in het aartsbisdom Utrecht en vanuit de Lambertusbasiliek in Hengelo gezonden om het geloof t ... 

Geloofsgesprek Halsteren

Halsteren

met Jack Biskop. Katholieken zijn misschien wel te slordig geweest met de schatten uit hun traditie. Jack Biskop zit al sinds de jaren tachtig in tal van functies voor het CDA in Brabant en sinds 2006 in de Tweede Kamer.