Varg Veum

Varg Veum is een jonge, licht ontvlambare en roekeloze privédetective, die in de spectaculaire setting van de Noorse stad Bergen vanuit zijn persoonlijk engagement en niet aflatend rechtvaardigheidsgevoel de misdaad bestrijdt. Deze rauwe en niet onaantrekkelijke Scandinaviër duldt absoluut geen onrecht, maar met zijn ongewone onderzoeksmethodes flirt hij vaak met de grens van de wet.
Varg Veum Begraven honden

Begraven honden

Raciale spanningen lopen hoog op in Bergen wanneer een jonge zwarte asielzoeker door de politie wordt gedood. Raciale spanningen lopen hoog op in Bergen wanneer een jonge zwarte asielzoeker door de politie wordt gedood. Niet la ... 

Varg Veum De vrouw in de koelkast

De vrouw in de koelkast

Een internationale oliemaatschappij vraagt Varg Veum om de vermiste Arne Samuelsen op te sporen, een van hun systeemontwerpers. Varg ontdekt het onthoofde lichaam van een vrouw in de koelkast. 

Varg Veum Gevallen engelen

Gevallen engelen

Een toevallige ontmoeting met een oud-klasgenoot brengt Varg Veum terug naar vervlogen tijden. Zo bezoekt hij een concert van de band Angel Anatomy uit Bergen die eind jaren 80 populair waren. 

Varg Veum Voor eeuwig de jouwe

Voor eeuwig de jouwe

Wanneer de zoektocht naar de gestolen auto van een cliënt Varg samenbrengt met Wenche Andresen, gelooft hij dat hij de vrouw van zijn leven heeft gevonden. 

Varg Veum Doornroosje

Doornroosje

Privédetective Varg Veum is genoodzaakt het gevaarlijke prostitutiecircuit van Copenhagen te infiltreren en genadeloze drugsdealers te confronteren om een jong meisje te redden van de ondergang. 

Varg Veum Bittere bloemen

Bittere bloemen

De dochter van een politica wordt vermist. Deze vrouw wendt zich tot Varg Veum, ze wil graag dat hij onderzoek doet naar de verblijfplaats van haar dochter. Ze heeft iets te verbergen.