Iedereen schrijft

Nederland telt een miljoen aspirant schrijvers, maar wie zijn zij? Vijf van die miljoen krijgen een gezicht: Caroline van Keeken (Ga weg bij de rand), Mira Sys (Meneer Andreas), Sacha Voogd (Verlenging), Monique van Roosmalen (Onder de kersenboom) en Willem Sjoerd van Vliet (Koeien knijpen). Zij zijn de winnaars van de NPO verhalenwedstrijd 2015. Ze vertellen over de magie van het schrijverschap en worden verrast met een mini-masterclass door een gevestigde auteur. Zo gaan Abdelkader Benali, Peter Buwalda, Renate Dorrestein, Nelleke Noordervliet en Thomas Verbogt met de aspirant-schrijvers in gesprek over schrijven.
Iedereen schrijft Ga weg bij de rand

Ga weg bij de rand

Caroline van Keeken is een van de vijf winnaars van de NPO verhalenwedstrijd 2015. Ze krijgt een persoonlijke mini-masterclass van Thomas Verbogt en gaan samen in gesprek over het schrijverschap. 

Iedereen schrijft Verlenging

Verlenging

Sacha Voogd is een van de vijf winnaars van de NPO verhalenwedstrijd. Ze krijgt een persoonlijke mini-masterclass van Nelleke Noordervliet en gaan samen in gesprek over het schrijverschap. 

Iedereen schrijft Meneer Andreas

Meneer Andreas

Mira Sys is een van de vijf winnaars van de NPO verhalenwedstrijd 2015. Ze krijgt een persoonlijke mini-masterclass van Abdelkader Benali en gaan samen in gesprek over het schrijverschap. 

Iedereen schrijft Koeien knijpen

Koeien knijpen

Willem Sjoerd van Vliet is een van de vijf winnaars van de NPO verhalenwedstrijd. Ze krijgt een persoonlijke mini masterclass van Peter Buwalda en gaan samen in gesprek over het schrijverschap. 

Iedereen schrijft Onder de kersenboom

Onder de kersenboom

Monique van Roosmalen is een van de vijf winnaars van de NPO verhalenwedstrijd. Ze krijgt een persoonlijke mini masterclass van Renate Dorrestein en gaan samen in gesprek over het schrijverschap.