Kabouter Plop

Kabouter Plop woont in de melkherberg in het grote kabouterbos. Samen met zijn beste vrienden beleeft hij de gekste avonturen.
Kabouter Plop Spoken

Spoken

Kabouter Plop woont in de Melkherberg in het grote Kabouterbos. De Melkherberg van Kabouter Plop is een plaats waar alle kabouters bijeenkomen om een glaasje Plopmelk te drinken of om Plopkoeken of Kabouterpap te eten. Het is o ... 

Kabouter Plop De hangmat

De hangmat

Klus heeft een hangmat gemaakt. Wanneer hij even niet oplet, gaat Lui erin liggen en valt natuurlijk onmiddellijk in slaap. Klus haalt allerlei toeren uit om Lui uit zijn hangmat te krijgen. 

Kabouter Plop De oude vaas

De oude vaas

Plop heeft op zolder een hele oude vaas gevonden. Oude dingen kunnen soms heel veel waard zijn. Door onvoorzichtigheid van Klus valt de vaas op de grond en breekt. 

Kabouter Plop De wandelende tak

De wandelende tak

Klus heeft in het bos een tak gevonden. De tak is hol en Klus wil er een kastje van maken. Hij moet alleen de binnenkant schoonmaken. Plop vertrekt en Klus kruipt in de tak. Dan komt Kwebbel binnen. 

Kabouter Plop Wie zijn handen verbrandt

Wie zijn handen verbrandt

Vandaag bakt Plop oliebollen voor zijn vrienden. Kwebbel en Lui zitten rustig te wachten in de herberg. Klus besluit om toch maar naar de keuken te gaan. Hij is tenslotte de beste oliebollenbakker van het hele kabouterdorp. Hij ... 

Kabouter Plop Kabouter Klussoemba

Kabouter Klussoemba

Plop is in de kabouteratlas aan het lezen. Er staat een verhaal in over kabouters die heel ver van het kabouterbos wonen. Plop, Klus, Kwebbel en Lui zijn allen gefascineerd door de prentjes met de bruine kabouters. 

Kabouter Plop De oom van Klus

De oom van Klus

De kabouters zitten samen in de herberg taart te eten. Wanneer Klus zijn stuk op heeft, wil hij een tweede. Dat is niet voor hem maar voor zijn oom Klos. Dan komt Klos op bezoek in de melkherberg. 

Kabouter Plop De serenade

De serenade

Afl.: De serenade. Klus, Lui en Smul hebben alledrie dé manier gevonden om Smal te versieren. Een serenade onder haar balkonnetje.