zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Spy Codename: Riding High

Spy

Als Tim verliefd wordt op een vrouw van het getuige beschermingsprogramma, vormen Chris en Judith een team om haar kwijt te raken. 

Breaking Bad I See You

Breaking Bad

Hank belandt in het ziekenhuis nadat hij is aangevallen door de neven van Tuco. Walt brengt te veel tijd door bij zijn familie terwijl hij meth zou moeten koken. 

Undercover in Nederland Aflevering 82

Undercover in Nederland

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederl ... 

Bananasplit Bananasplit

Bananasplit

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans worden verrast door de verborgen camera. -Jean Marie Pfaff, Jan des Bouvrie en Charly Luske moeten de bruidsjurk van hun vrouw en/of dochter ophalen. Jean Marie ... 

De grens De grens in Limburg - Het vergeten land

De grens

Tommy Wieringa reist langs de zuidelijkste grens van Nederland, in Limburg. De Limburger, wat is zijn identiteit, met wie voelt hij zich het meest verwant: de Duitser, de Belg of de Nederlander? Tommy Wieringa reist langs de zu ... 

Homeland The Smile

Homeland

Een jonge vrouw heeft contact gezocht met het CIA-kantoor in Bagdad. Zij heeft informatie over een aanval op Amerika, maar ze wil alleen met Carrie praten. Saul moet ervoor zorgen dat Carrie meewerkt. Een jonge vrouw heeft cont ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Kanjers Van Goud Afl. 2

Kanjers Van Goud

BN`ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. 

13 In de oorlog Vernietiging

13 In de oorlog

Roos (13 jaar, Amsterdam) is met haar ouders opgepakt en weggevoerd naar doorgangskamp Westerbork. Hier wachten ze op transport naar de vernietigingskampen in Polen. Roos (13 jaar, Amsterdam) is met haar ouders opgepakt en wegg ... 

Talking 'Bout My Generation Talking 'Bout My Generation Aflevering 6

Talking 'Bout My Generation

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: New York Criminal justice

Csi: New York

Een verdachte wordt op borgtocht vrijgelaten nadat Stella heeft ontdekt dat de officier van justitie, wegens persoonlijke omstandigheden heeft geknoeid met het plaats delict. 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 2

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de loterij. 

Obese Usa Jacqui

Obese Usa

De 29-jarige Jacqui kijkt er samen met haar man enorm naar uit om een gezin te stichten. Ze is er dan ook kapot van wanneer blijkt dat ze problemen heeft met in verwachting raken. De oorzaak hiervan ligt in het feit dat ze kamp ... 

RTL Sportcafé: Schaatsen RTL Sportcafé: Schaatsen "Aflevering 7"

RTL Sportcafé: Schaatsen

Te gast is Gianni Romme. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 31

Carlo & Irene: Life 4 You

Rene Froger komt bij Carlo en Irene op bezoek omdat hij een oude single `Daar sta je dan´ in een nieuw jasje heeft gestoken. Ondertussen laat kok Sandra zien wat je allemaal met de Pasen kunt koken. Ook krijgen Carlo en Iren ... 

RTL Autowereld Afl. 27

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

RTL Transportwereld Afl. 27

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

RTL Vaart Afl. 12

RTL Vaart

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland bezoekt, waar ze op zoek gaat naar bijzondere verhalen. 

RTL GP: Rally Report Afl. 3

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

We Love 2 Shop Afl. 5

We Love 2 Shop

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ... 

Lifestylexperience Afl. 2

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

De Succesfactor Afl. 4

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Business-channel Afl. 27

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Dolfijnen In De Hoofdrol Afl. 3 (EXPIRED)

Dolfijnen In De Hoofdrol

Realityserie waarin de kijker achter de schermen kan meekijken hoe in Dolfinarium Harderwijk een grote, nieuwe dolfijnenshow wordt opgezet. 

Sesamstraat Winkel

Sesamstraat

Pino, Tommie en Ieniemienie verkopen complimentjes voor ieder die iets goeds kan. Buurman Baasje vraagt zich af of dat ook voor Purk geldt. Grover probeert Kermit de Kikker een neuswarmer te verkopen. Pino, Tommie en Ieniemieni ... 

Kabouter Plop De oom van Klus

Kabouter Plop

De kabouters zitten samen in de herberg taart te eten. Wanneer Klus zijn stuk op heeft, wil hij een tweede. Dat is niet voor hem maar voor zijn oom Klos. Dan komt Klos op bezoek in de melkherberg. 

Spirou & Fantasio Paradis perdu

Spirou & Fantasio

Tekenfilm waarin twee journalisten problemen te lijf gaan, daarin bijgestaan door professor Champignac. In deze aflevering: Op het subtropische eiland Timoé, waar Zaoki woont, verschijnen enorme voetsporen van vreemde, gevaarl ... 

Spirou & Fantasio Femme invisible

Spirou & Fantasio

Het lijkt of het koffiezetapparaat zichzelf in werking zet. Hoe kan dat? Een vrouwenstem zegt: Jongens, geen zorgen, ik ben het, Seccotine! Tekenfilm waarin twee journalisten problemen te lijf gaan, daarin bijgestaan door prof ... 

Business Class Afl. 26

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 1

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 12

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Koala Broertjes Koala Broertjes Aflevering 47

Koala Broertjes

Geen extra informatie aanwezig.