Homeland

De Amerikaanse militair Nicholas Brody (Damian Lewis) wordt bevrijd uit een gevangenenkamp in Afghanistan. Hij wordt als een held ontvangen. CIA-agente Carrie Mathison (Claire Danes) gelooft Brody niet en vermoedt dat hij voor Al Qaeda werkt.
Homeland Semper 1

Semper 1

De politieke machten hebben grote plannen met de held Brody, maar zijn grillige gedrag bedreigt zijn status van media-lieveling. Carrie zoekt wanhopig naar bewijs dat Brody linkt aan Abu Nazir. 

Homeland The weekend

The weekend

Na de schietpartij in het motel waar Faisel is vermoord, vlucht Aileen naar Mexico. De CIA weet dat zij de leiding had en Faisel medeplichtig was. Ze hebben haar gevonden en Saul wil degene zijn die haar arresteert. 

Homeland Good soldier

Good soldier

Chip Haight, directeur van de CIA, is woedend op Saul en Estes om de zelfmoord van Hamid. Hoe is het mogelijk dat hij een mes op zijn onderduikadres heeft weten te bemachtigen? Carrie en Saul gaan verder met het zoeken naar Fas ... 

Homeland Achilles Heel

Achilles Heel

Tom Walker staat in het centrum van DC te bedelen bij passerende auto's. Er stopt een auto met diplomaat nummerborden. De man geeft Tom een opgevouwen dollarbiljet. In het dollarbiljet zit een sleutel en de naam van een opslagi ... 

Homeland Blind spot

Blind spot

Afzal Hamid, de enige overlevende terrorist uit het kamp in Afghanistan waar Brody werd gevangengehouden, is opgepakt door de CIA. Hij was ook de man die Brody al die jaren heeft gemarteld. Estes wil dat Carrie en Saul uitvinde ... 

Homeland Marine One

Marine One

Brody heeft een videoboodschap achtergelaten. Hij spreekt over houden van zijn land, en wat hij gaat doen is een deel van de eed die bij hem is afgenomen als marinier. 

Homeland Crossfire

Crossfire

Brody gaat boodschappen doen. Hij wordt op de parkeerplaats aangevallen door drie mannen. Er wordt iets in zijn nek geïnjecteerd met de nodige gevolgen. 

Homeland Representatire Brody

Representatire Brody

Saul brieft het kantoor over de schuld van Al Sahrani 750.000 dollar, en ondanks zijn drie vrouwen en tien kinderen blijkt hij homoseksuele contacten te hebben. Ze hebben foto's en films van hem in een badhuis. Met deze bewijze ... 

Homeland The vest

The vest

Een man maakt een persoonlijk bomvest met vele kogellagers. Brody gaat het vest halen, en verbergt het in de kofferbak van zijn auto. 

Homeland Parabiosis

Parabiosis

Carrie vraagt Saul wat er aan de hand is maar Saul wil niets van haar weten. Ook Jonas keert zich van haar af. Quinn is nog steeds levensgevaarlijk gewond. 

Homeland All About Allison

All About Allison

Carrie smeekt Allison om haar te helpen. Saul is gevlucht en moet onderduiken. 

Homeland The Litvinov Ruse

The Litvinov Ruse

Carrie spoort Saul op en deelt haar vermoedens met betrekking tot Allison. Quinn zit in een levensgevaarlijke situatie. 

Homeland New Normal

New Normal

De aanklacht tegen Allison is zwak. Carrie en Saul moeten met harde bewijzen tegen haar komen. 

Homeland A False Glimmer

A False Glimmer

Carrie heeft ontdekt waar de aanslag plaats zal vinden. Saul is op zoek naar Allison. 

Homeland Our Man in Damascus

Our Man in Damascus

De artsen doen hun best om Quinn bij te laten komen om hem te vragen naar informatie over de dreigende terroristische aanslag, maar Quinn reageert niet. 

Homeland Oriole

Oriole

Carrie krijgt hulp van Saul en Otto Düring om te achterhalen wie er achter haar aan zit en waarom. 

Homeland Better call Saul

Better call Saul

Quinn helpt Carrie te achterhalen wie haar wil vermoorden. Ze kan niet geloven dat Saul hier achter zit. Ze brengt haar dochter in veiligheid en heeft al snel ook de hulp van Jonas nodig. 

Homeland Why is this night different?

Why is this night different?

Laura, de ex van Jonas, vraagt hem te helpen hun zoon te vinden. Saul en Allison moeten intensief samenwerken. 

Homeland Making of Homeland

Making of Homeland

Homeland is op NPO 3 begonnen aan het vijfde seizoen. Elke vrijdagavond zie je Carrie Mathison in actie. Bekijk de making of van het vijfde seizoen. 

Homeland Super Powers

Super Powers

Jonas en Carrie duiken in het verleden van Carrie. Quinn volgt zijn prooi. 

Homeland The tradition of hospitality

The tradition of hospitality

Carrie en Otto Düring brengen een bezoek aan een vluchtelingenkamp. Saul en Allison worden het niet eens en Quinn vervolgt zijn missie. 

Homeland Separation Anxiety

Separation Anxiety

Carrie werkt niet meer bij de CIA maar leidt een huiselijk bestaan met haar dochtertje als hoofd beveiliging van een privébedrijf in Berlijn. Het verleden van Carrie laat haar echter niet los. Carrie Mathison werkt niet meer b ... 

Homeland Long Time Coming

Long Time Coming

Terug in Amerika; Carrie en Saul onderzoeken de vreemde situatie die zij zag in Islamabad. 

Homeland Krieg nicht lieb

Krieg nicht lieb

Carrie zet haar leven op het spel om haar team uit Pakistan te krijgen. 

Homeland 13 hours in Islamabad

13 hours in Islamabad

De inbreuk op de beveiliging bij de ambassade heeft verstrekkende gevolgen. 

Homeland There's something else going on

There's something else going on

Carrie heeft het lek in de organisatie gevonden, nu moet hij nog bekennen. De deal die gesloten is om Saul vrij te krijgen, heeft grote gevolgen. 

Homeland Halfway to a donut

Halfway to a donut

Carrie organiseert een laatste wanhopige operatie om Saul te redden. Het net sluit zich langzaam om het lek binnen de CIA. 

Homeland Redux

Redux

Lockhart arriveert op het moment dat Carrie 

Homeland From A to B and bac

From A to B and bac

Carrie start haar voorgenomen operatie. Aayan bereid zich voor om naar Londen te vertrekken, maar wordt opgemerkt door de ISI. Quinn en Carrie realiseren zich dat Saul is ontvoerd. 

Homeland About a Boy

About a Boy

Saul komt op de luchthaven een vertrouwd gezicht tegen. Die ontmoeting blijft niet zonder gevolgen. Quinn en Fara gaan achter een nieuwe verdachte aan. 

Homeland Iron in the Fire

Iron in the Fire

Carrie krijgt een tip van Redmond, naar aanleiding van Quinns ontdekking. Saul vraagt een gunst van een oude vriend. Fara onthult een diep gewortelde samenzwering. 

Homeland Shalwar Kameez

Shalwar Kameez

Is de moord op Sandy wel zo toevallig? Quinn doet een ontdekking die vele vragen kan beantwoorden. 

Homeland The Drone Queen/Trylon and Perisphe

The Drone Queen/Trylon and Perisphe

Carrie neemt een kritisch besluit, wanneer zij informatie krijgt over een zeer belangrijk doelwit. Saul worstelt met zijn nieuwe rol in de particuliere sector. 

Homeland The Star

The Star

Saul probeert met een laatste wanhopige reddingsoperatie Brody en Carrie te helpen. Maar niet iedereen is het daar mee eens. 

Homeland Big man in Tehran

Big man in Tehran

Brody 

Homeland Good Night

Good Night

Brody gaat op een geheime missie, maar deze verloopt niet geheel voorspoedig. Fara moet het team gaan helpen. Quinn ontdekt een geheim van Carrie. 

Homeland One last time

One last time

Carrie ontmoet Brody, maar de omstandigheden zijn moeilijker, dan beiden hadden kunnen bedenken. Saul komt erachter wie het lek is in de organisatie. Carrie ontmoet Brody, maar de omstandigheden zijn moeilijker, dan beiden hadd ... 

Homeland A Red Wheelbarrow

A Red Wheelbarrow

Nadat er nieuwe informatie is vrijgekomen over de bomaanslag op Langley, hebben Quinn en Carrie een nieuwe verdachte op het oog. Nadat er nieuwe informatie is vrijgekomen over de bomaanslag op Langley, hebben Quinn en Carrie ee ... 

Homeland Gerontion

Gerontion

Quinn is gezien op een bewakingscamera, bij het huis waar een dubbele moord is gepleegd. Carrie en Saul doen er alles aan om de missie te doen slagen. Quinn is gezien op een bewakingscamera, bij het huis waar een dubbele moord ... 

Homeland Still Positive

Still Positive

Carrie onderhandelt met één van de machtigste agenten van Iran, met de nodige gevolgen. Dana neemt een radicale beslissing, die de Brody-familie voor altijd zal veranderen. 

Homeland The Yoga Play

The Yoga Play

Een mysterieuze man meldt zich bij de Amerikaans-Canadse grens. Carrie brengt de missie in gevaar, omdat zij Jessica Brody een dienst bewijst. Dana doet een schokkende ontdekking. 

Homeland Game On

Game On

Dana maakt het Jessica zo moeillijk, dat zij de politie moet inschakelen. Saul en Fara volgen de geldstroom naar een onverwachte locatie. Carrie heeft een ontmoeting met een nieuwe cliënt. 

Homeland Tower of David

Tower of David

De voortvluchtige Brody komt steeds meer in de problemen. Hij keert terug naar zijn geloof, en verwacht daarin de nodige begeleiding. Maar gebeurt dat ook... De voortvluchtige Brody komt steeds meer in de problemen. Hij keert t ... 

Homeland The choice

The choice

Carrie en Quinn staan voor een aantal moeilijke beslissingen. Brody heeft een ontmoeting met Faber. Saul neemt een geheime opdracht aan. 

Homeland In memoriam

In memoriam

Ondanks dat ze tegen uitputting aanzit, blijft Carrie jacht maken op Nazir. Ze krijgt steeds sterker het vermoeden dat er een mol binnen de CIA actief is. 

Homeland Broken hearts

Broken hearts

Saul heeft een ontmoeting met een oude vriend en komt dingen te weten over Estes. Brody en Walden hebben het over hun toekomstige samenwerking. Dana en Finn hebben een goed gesprek met elkaar. 

Homeland Two Hats

Two Hats

Brody pleegt een belangrijk, maar noodzakelijk telefoontje. Carrie bereidt zich voor op de belangrijkste bijeenkomst uit haar carrière. 

Homeland I'll fly away

I'll fly away

Brody zit tegen een instorting aan. Carrie zet alles op alles om hem positief te houden. Dit brengt de nodige emoties met zich mee. Dana zoekt haar steun, maar niet bij de gebruikelijke personen. Brody zit tegen een instorting ... 

Homeland The clearing

The clearing

Carrie en het team hebben moeite om de situatie weer onder controle te krijgen. Saul gaat op bezoek bij Aileen. Dana zet Finn onder druk om de hele situatie op te biechten. 

Homeland A Gettysburg address

A Gettysburg address

Dana is in shock na haar bezoek aan het ziekenhuis. Brody zegt zijn medewerking toe in de strijd tegen de aanval op Amerika. Zijn loyaliteit wordt echter al snel weer in twijfel getrokken. 

Homeland Q&A

Q&A

Brody wordt weer gevangengenomen. Estes heeft moeite om Jessica bij de CIA weg te houden. Dana en Finn hebben een date. 

Homeland New car smell

New car smell

Net bijgekomen van de problemen met de bomenmaker, krijgt Brody een nieuwe shock te verwerken, als hij Carrie tegen het lijf loopt op Langley. Net bijgekomen van de problemen met de bomenmaker, krijgt Brody een nieuwe shock te ... 

Homeland State of Independence

State of Independence

Brody ontdekt dat de Gettysburg bommaker op een terroristenlijst staat, en op het punt staat te worden ontdekt. Brody vervoert de man naar een nieuwe plek, met de nodige gevolgen. 

Homeland Beirut is back

Beirut is back

Carrie regelt zelf een ontmoeting met Fatima. Fatima vraagt of de beloning van vijf miljoen dollar voor Abu Nazir nog steeds staat, zij weet namelijk waar hij de volgende dag zal zijn. Carrie regelt zelf een ontmoeting met Fati ... 

Homeland The Smile

The Smile

Een jonge vrouw heeft contact gezocht met het CIA-kantoor in Bagdad. Zij heeft informatie over een aanval op Amerika, maar ze wil alleen met Carrie praten. Saul moet ervoor zorgen dat Carrie meewerkt. Een jonge vrouw heeft cont ... 

Homeland Clean skin

Clean skin

Ondanks de tijfels, bereidt de Brody-familie zich voor om in de spotlights te treden. Ze geven een exclusief tv-interview. 

Homeland Grace

Grace

Carrie ontvangt elektronisch bewijsmateriaal van een geheim agent. Ook volgt ze Brody door middel van de geplaatste camera 

Homeland Pilot

Pilot

Amerikaanse (USA) Dramaserie. Met: Claire Danes, Damian Lewis e.a. Afl.: Pilot. Carrie Mathison, een CIA-agente, is ervan overtuigd dat de redding van sergeant Nicholas Brody (acht jaar vermist in Irak) opgezet is door de Iraak ...