zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Spy Codename: Lie hard

Spy

Het risico dat Tims identiteit als M15 agent wordt onthuld is groot, als hij gedwongen wordt om Marcus mee te nemen naar zijn werk. 

Oplichters in het Buitenland 1. Bali

Oplichters in het Buitenland

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer ... 

Breaking Bad Kafkaesque

Breaking Bad

Jesse vindt dat ze onderbetaald worden. Ze krijgen maar een schijntje van de winst die Gus verdient. Walter vindt dat hij niet moet zeuren omdat hij toch miljonair wordt. Jesse vindt dat ze onderbetaald worden. Ze krijgen maar ... 

TV Show TROS TV Show

TV Show

Ivo Niehe ontvangt nationale en internationale gasten in de studio of bij hen thuis. Ivo Niehe ontvangt nationale en internationale gasten in de studio of bij hen thuis. Ook in deze reeks zullen er weer vele bekende artiesten e ... 

Bananasplit Bananasplit

Bananasplit

Frans Bauer neemt in dit seizoen niet alleen de bekende Nederlanders flink te grazen, hij betrekt ze ook in het complot om iemand anders in de maling te nemen. Rapper Yes-R parkeert zijn nieuwe auto voor de deur van een kantoor ... 

De grens De grens in Groningen - Het laatste huis van Nederland

De grens

In Oost-Groningen luistert Tommy Wieringa naar de zucht van de laatste communist: alles is geprobeerd om de regio er weer bovenop te helpen, maar niets heeft geholpen. In Oost-Groningen luistert Tommy Wieringa naar de zucht van ... 

Homeland Beirut is back

Homeland

Carrie regelt zelf een ontmoeting met Fatima. Fatima vraagt of de beloning van vijf miljoen dollar voor Abu Nazir nog steeds staat, zij weet namelijk waar hij de volgende dag zal zijn. Carrie regelt zelf een ontmoeting met Fati ... 

13 In de oorlog Arnhem

13 In de oorlog

Lisa Wade beschrijft de gevolgen van het mislukken van de slag om Arnhem. Samen met zijn opa houdt Joost (10 jaar, Arnhem) nauwgezet de razendsnelle opmars van de geallieerden bij. Lisa Wade beschrijft de gevolgen van het mislu ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - Laat

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Kanjers Van Goud Afl. 3

Kanjers Van Goud

BN`ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. 

Het Uur van de Wolf Het Nieuwe Rijksmuseum (1)

Het Uur van de Wolf

Eind 2003 gaat het hoofdgebouw van het Amsterdamse Rijksmuseum dicht om, in de woorden van directeur Ronald de Leeuw, het 

Talking 'Bout My Generation Talking 'Bout My Generation Aflevering 7

Talking 'Bout My Generation

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: New York Flag on the play

Csi: New York

Een vrouwelijk model wordt dood gevonden in de kleedkamer van een sportclub. Aan het CSI-team de taak om uit te zoeken wie haar vijanden waren. 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 3

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de loterij. 

Best Of Dance Afl. 1

Best Of Dance

Compilatieprogramma waarin de meest opvallende audities uit `So You Think You Can Dance´, `The Ultimate Dance Battle´ en `Holland´s Got Talent´ voorbij komen. 

Obese Usa Mike

Obese Usa

Mike kampt al zijn hele leven met overgewicht en mag van geluk spreken dat hij er nog nooit ernstige gezondheidsklachten aan heeft overgehouden. Zijn toekomst ziet er op 28-jarige leeftijd echter niet rooskleurig uit; er is bij ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 32

Carlo & Irene: Life 4 You

Vandaag wordt Pasen gevierd, met heel veel paaseieren en natuurlijk leuke gasten. Belinda Meuldijk schreef hit na hit voor haar ex-man Rob de Nijs. Ze komt langs met haar nieuwe muze, zanger Job, die gelijk zijn nieuwe single ` ... 

RTL Transportwereld Afl. 28

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Dichtbij Het Vuur Afl. 6

Dichtbij Het Vuur

Realityserie waarin het leven en het werk van de brandweerman in Nederland centraal staat. Presentator John Jones, zelf werkzaam als brandweerman, volgt wekelijks een andere brandweerkazerne. 

We Love 2 Shop Afl. 6

We Love 2 Shop

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die pr ... 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 6

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 6

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 5

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Lifestylexperience Afl. 3

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Dog The Bounty Hunter Aflevering 25

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Geen extra informatie aanwezig.

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

De Succesfactor Afl. 5

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Sesamstraat Bouwen

Sesamstraat

Tommie heeft de toren van Ieniemienie omgegooid. Nu vindt Meneer Aart dat Ieniemienie de toren van Tommie mag omgooien. Daar is Frank het alleen helemaal niet mee eens. Tommie heeft de toren van Ieniemienie omgegooid. Nu vindt ... 

Kabouter Plop De springplank

Kabouter Plop

Klus heeft een springplank gemaakt. Eén kabouter moet er op één kant op gaan staan, dan zal Klus op de andere kant springen zodat de andere kabouter door de lucht vliegt. Plop en Kwebbel vinden dit te gevaarlijk. Lui zal het ... 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Business-channel Afl. 28

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Dolfijnen In De Hoofdrol Afl. 4 (EXPIRED)

Dolfijnen In De Hoofdrol

Realityserie waarin de kijker achter de schermen kan meekijken hoe in Dolfinarium Harderwijk een grote, nieuwe dolfijnenshow wordt opgezet. 

Business Class Afl. 27

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 2

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 13

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven.