zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Spy Codename: Mistaken Identity

Spy

Als de examinator Tim en Caitlin uitkiest om in de wervingsvideo te spelen, slaan ze beiden een beetje door. 

Oplichters in het Buitenland 2. Vietnam

Oplichters in het Buitenland

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer ... 

Breaking Bad Fly

Breaking Bad

Walter ontdekt een vlieg in het lab en weigert verder te werken zolang deze bron van besmetting niet is uitgeschakeld. Walter ontdekt een vlieg in het lab en weigert verder te werken zolang deze bron van besmetting niet is uitg ... 

Het Uur van de Wolf Het Nieuwe Rijksmuseum (3)

Het Uur van de Wolf

Nu de grote vernieuwing van het Rijksmuseum bijna is afgerond en de opening nadert, heeft ook de documentaire zijn voltooiing bereikt. Of de artistieke missie is geslaagd, mag het publiek beoordelen. Deze veelbesproken en uniek ... 

Bananasplit Bananasplit

Bananasplit

Frans Bauer neemt in dit seizoen niet alleen de bekende Nederlanders flink te grazen, hij betrekt ze ook in het complot om iemand anders in de maling te nemen. -Actrice en presentatrice Annette Barlo heeft onlangs haar vakantie ... 

Homeland State of Independence

Homeland

Brody ontdekt dat de Gettysburg bommaker op een terroristenlijst staat, en op het punt staat te worden ontdekt. Brody vervoert de man naar een nieuwe plek, met de nodige gevolgen. 

13 In de oorlog Hongerwinter

13 In de oorlog

In de Hongerwinter van 1944 is er in grote delen van Nederland een groot tekort aan voedsel. Duizenden mensen, vaak kinderen trekken er daarom dagelijks op uit op zoek naar voedsel. Lopend, op krakkemikkige fietsen, of kapotte ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

1000 Ways To Die Life will kill you

1000 Ways To Die

Amerikaanse serie met daarin de verhalen over mensen die op een vreemde manier om het leven zijn gekomen. Gebaseerd op waargebeurde verhalen. 

Kanjers Van Goud Afl. 4

Kanjers Van Goud

BN`ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. 

Het Uur van de Wolf Het Nieuwe Rijksmuseum (2)

Het Uur van de Wolf

Eind 2003 gaat het hoofdgebouw van het Amsterdamse Rijksmuseum dicht om, in de woorden van directeur Ronald de Leeuw, het 

Csi: New York Sanguine love

Csi: New York

Het CSI-team raakt betrokken in de duistere wereld van het vampirisme als een jonge vrouw dood wordt aangetroffen in het Central Park. Haar oorlel is eraf gesneden en ze heeft een flinke wond in haar hals. 

Lekker, leuk, leven Aflevering 11

Lekker, leuk, leven

We gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een lekker, leuk, leven. Een lifestyleprogramma met snelheid en iedere week een andere invalshoek. 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de loterij. 

Obese Usa Ashley

Obese Usa

De twintigjarige Ashley is modebewust en gek op Hollywood, maar ondanks dat weegt ze bijna 150 kilo. Het opgroeien in een gezin met een dominante moeder en een drugsverslaafde vader heeft zijn tol behoorlijk geeist. Ze hoopt da ... 

Best Of Dance Afl. 2

Best Of Dance

Compilatieprogramma waarin de meest opvallende audities uit `So You Think You Can Dance´, `The Ultimate Dance Battle´ en `Holland´s Got Talent´ voorbij komen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 33

Carlo & Irene: Life 4 You

Te gast zijn onder anderen de Toppers, die hun nieuwe single voor het eerst ten gehore brengen. Ook actrice Angela Schijf komt langs. Ze is vanaf maandag te zien in de nieuwe, spannende film `Daglicht´, naar het gelijknamige ... 

RTL Autowereld Afl. 29

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

RTL Transportwereld Afl. 29

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Style By Jury Afl. 71

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL GP: Rally Report Afl. 4

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Dichtbij Het Vuur Afl. 7

Dichtbij Het Vuur

Realityserie waarin het leven en het werk van de brandweerman in Nederland centraal staat. Presentator John Jones, zelf werkzaam als brandweerman, volgt wekelijks een andere brandweerkazerne. 

We Love 2 Shop Afl. 7

We Love 2 Shop

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-A ... 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 26

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 9

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Villa Achterwerk Villa Achterwerk: Van hier tot Tokio

Villa Achterwerk

De drie Aziatische vrienden Kai, Miki en Moen gaan weer de meest onverwachte, bizarre, ontroerende en humoristische Villa Achterwerk programma 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 8

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Lifestylexperience Afl. 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

De Succesfactor Afl. 6

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Sesamstraat Bouwen

Sesamstraat

Tommie heeft de toren van Ieniemienie omgegooid. Nu vindt Meneer Aart dat Ieniemienie de toren van Tommie mag omgooien. Daar is Frank het alleen helemaal niet mee eens. Tommie heeft de toren van Ieniemienie omgegooid. Nu vindt ... 

Kabouter Plop De draaimolen

Kabouter Plop

Klus is bezig met het maken van een draaimolen. Als Plop. Kwebbel en Lui binnenkomen willen ze erop. Plop echter wil steeds maar sneller en sneller. 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Business-channel Afl. 29

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Dolfijnen In De Hoofdrol Afl. 5 (EXPIRED)

Dolfijnen In De Hoofdrol

Realityserie waarin de kijker achter de schermen kan meekijken hoe in Dolfinarium Harderwijk een grote, nieuwe dolfijnenshow wordt opgezet. 

In De Apotheek Afl. 3

In De Apotheek

Realityprogramma over het dagelijks leven in een wisselende apotheek, met portretten van mensen die afhankelijk zijn van medicijnen. 

Weekend Trip Afl. 3

Weekend Trip

Magazine waarin op zoek wordt gegaan naar unieke, ongekende of onbekende logeeradressen in de Benelux. Tevens wordt er aandacht besteed aan wat er in de omgeving te zien en te beleven is. 

Business Class Afl. 28

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 3

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 14

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Team Hot Wheels Team Hot Wheels Aflevering 2

Team Hot Wheels

Geen extra informatie aanwezig.