zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Spy Codename: Family Bonds

Spy

Als Judith een klap op haar hoofd krijgt, en wakker wordt, denkt ze dat zij en Tim nog steeds getrouwd zijn. 

Oplichters in het Buitenland 3. Marrakech

Oplichters in het Buitenland

Waar ter wereld je ook gaat - van Thailand, Spanje tot Egypte - overal lopen oplichters rond die het voorzien hebben op toeristen. Door de vaak geraffineerde praktijken zijn er ieder jaar weer honderden Nederlanders slachtoffer ... 

Oplichters in het Buitenland Een intimiderende situatie

Oplichters in het Buitenland

Aan de hand van verhalen van gedupeerde vakantiegangers reist Kees van der Spek deze week af naar Marrakech, de stad van duizend-en-één-nacht waar niets is wat het lijkt. Hij ontdekt een schimmige wereld vol oplic ... 

Breaking Bad Abiquiu

Breaking Bad

Badger en Skinny Pete hebben zich aangemeld bij de praatgroep voor verslaafden met de bedoeling de door Jesse achtergehouden meth te verkopen maar het lukt ze niet. Badger en Skinny Pete hebben zich aangemeld bij de praatgroep ... 

Het Uur van de Wolf Het Nieuwe Rijksmuseum (4)

Het Uur van de Wolf

Nu de grote vernieuwing van het Rijksmuseum bijna is afgerond en de opening nadert, heeft ook de documentaire zijn voltooiing bereikt. Of de artistieke missie zijn geslaagd, mag het publiek beoordelen. Deze veelbesproken en uni ... 

Bananasplit Bananasplit

Bananasplit

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Met onder meer: Antoinette Hertsenberg, Patty Brard, Lieke van Lexmond e.a. Amusementshow w ... 

Homeland New car smell

Homeland

Net bijgekomen van de problemen met de bomenmaker, krijgt Brody een nieuwe shock te verwerken, als hij Carrie tegen het lijf loopt op Langley. Net bijgekomen van de problemen met de bomenmaker, krijgt Brody een nieuwe shock te ... 

13 In de oorlog Indië

13 In de oorlog

Nederlands-Indië staat centraal. Meer dan drie eeuwen lang was het een kolonie van Nederland, bestuurd door residenten, zoals de vader van Christiaan (12 jaar, Batavia). Nederlands-Indië staat centraal. Meer dan drie eeuwen l ... 

Formule 1 Olav Mol interviewt Guido van der G...

Formule 1

Samenvatting van de Grand Prix Formule 1 van China, op het circuit van Shanghai. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Kanjers Van Goud Afl. 5

Kanjers Van Goud

BN`ers bezoeken een goededoelenproject van de Postcode Loterij in het binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. 

Mannendingen Mannendingen De 20 meest ongelofelijke ontsnappingen aan de dood /7

Mannendingen

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: New York The formula

Csi: New York

Het CSI-team duikt in de wereld van de F1-race na de dood van een race-legende. Hij is omgekomen door een explosie, twee dagen voor een Grand Prix race. 

Lekker, leuk, leven Aflevering 12

Lekker, leuk, leven

We gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een lekker, leuk, leven. Een lifestyleprogramma met snelheid en iedere week een andere invalshoek. 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 5

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de loterij. 

Obese Usa Nyla

Obese Usa

De 27-jarige Nyla denkt dat haar overgewicht te wijten is aan haar genen of een schildklieraandoening. Testen tonen echter aan dat haar gewicht van bijna tweehonderd kilo en vetpercentage van rond de 60% geen medische oorzaak h ... 

So You Think You Can Dance - The Next Generation Afl. 1

So You Think You Can Dance - The ...

Dansprogramma waarin jong talent tussen de negen en veertien jaar de kans krijgt om de spotlights te claimen. De uiteindelijke winnaar ontvangt 10.000 euro in de vorm van een studiefonds. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You

De Zweedse Carola is vandaag te gast. Ze deed maar liefst drie keer mee aan het Eurovisie Songfestival. Vandaag zingt ze haar hit. Gerard Joling is fan van haar en maakte ooit een cover van dit nummer. Ook hij is van de partij. ... 

RTL Autowereld Afl. 30

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

RTL Transportwereld Afl. 30

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Style By Jury Afl. 72

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Helden Van De Weg Afl. 1

Helden Van De Weg

Realityserie waarin helden van de weg worden gevolgd. Te zien is hoe ze naar de plek des onheils rijden en hoe ze omgaan met ruzie, paniek en soms lastige gesprekken met de betrokkenen. 

We Love 2 Shop Afl. 8

We Love 2 Shop

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehu ... 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 17

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Lifestylexperience Afl. 5

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Dog The Bounty Hunter Aflevering 3

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Geen extra informatie aanwezig.

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Dog The Bounty Hunter Aflevering 2

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Geen extra informatie aanwezig.

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

De Succesfactor Afl. 7

De Succesfactor

Vijf verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond; topbedrijven geselecteerd op basis van strenge succescriteria. Allen strijden zij voor de prijs: Nationale Succes Award 2013. 

Sesamstraat Jarig

Sesamstraat

Tommie is jarig vandaag! Iedereen heeft cadeaus. Ook Meneer Aart. Vindt Tommie zijn cadeau wel leuk? Ernie wil het grootste stuk appeltaart, maar Bert ook. Lot vertelt een verhaal over Tovenaar Tibbe. Tommie is jarig vandaag! I ... 

Mooi Duurzaam Nederland

Mooi Duurzaam Nederland "Aflever ...

De duurzame stand van zaken in Nederland wordt belicht. De Nederlandse overheid koopt per 2010 alleen nog maar 100% duurzaam in; dit om een voorbeeld te willen zijn voor consument en producent. 

Business-channel Afl. 30

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Dolfijnen In De Hoofdrol Afl. 1 (EXPIRED)

Dolfijnen In De Hoofdrol

Realityserie waarin de kijker achter de schermen kan meekijken hoe in Dolfinarium Harderwijk een grote, nieuwe dolfijnenshow wordt opgezet. 

In De Apotheek Afl. 4

In De Apotheek

Realityprogramma over het dagelijks leven in een wisselende apotheek, met portretten van mensen die afhankelijk zijn van medicijnen. 

Business Class Afl. 29

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 4

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 15

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Team Hot Wheels Team Hot Wheels Aflevering 3

Team Hot Wheels

Geen extra informatie aanwezig.