zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Recht van Nederland Aflevering 28

Recht van Nederland

Iedere dag beslissen Nederlandse rechters over het leven van anderen. Met hun uitspraken zetten ze criminelen achter tralies en leggen overtreders boetes op. Maar ze kunnen een verdachte ook vrijspreken. In de rechtszaal nemen ... 

Spy Codename: Pulp Friction

Spy

Chris zijn inspanningen om van Marcus een gevierde schrijver te maken mislukken als hij een beetje te veel leugens vertelt. 

Red Mijn Vakantie Aflevering 36

Red Mijn Vakantie

Alberto Stegeman helpt wanhopige Nederlanders die een horrorvakantie beleven. Vakantiegangers die ten einde raad zijn door bijvoorbeeld smerige hotelkamers of enorme geluidsoverlast, vragen om hulp. Alberto reist af naar de vak ... 

Breaking Bad Open House

Breaking Bad

Walt merkt furieus dat er een detectie bewakingscamera is geïnstalleerd in het lab. 

 Blij met een ei

David laat ons twee rariteiten zien die het etiket 

Homeland Two Hats

Homeland

Brody pleegt een belangrijk, maar noodzakelijk telefoontje. Carrie bereidt zich voor op de belangrijkste bijeenkomst uit haar carrière. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Snuf de hond Snuf de Hond in oorlogstijd (3)

Snuf de hond

Tjerk maakt een schuilplaats voor Kapitein Brandenburg. De piloot weet veel van honden af en helpt Tom om Snuf te trainen. De vorige eigenaar van Snuf vertelt hen dat hij onderduikers in huis heeft; het meisje Mirjam met haar g ... 

 Camping 't Vrije Schaep

Kootje heeft café 

Close Up Sempé - Een kunstenaar met humor

Close Up

De Franse kunstenaar Sempé geldt internationaal als een klassieker. Met zijn humoristische tekeningen geeft hij als geen ander uitdrukking aan de absurditeit van het menselijk bestaan. De Franse kunstenaar Sempé geldt interna ... 

Clan Bloedband

Clan

In het rustige Vredegem maken de vijf zussen Goethals zich op voor de begrafenis van Jean-Claude Delcorps. Een paar kilometer verderop in het verzekeringskantoor Dewitt & Zonen, proberen Thomas en Mathias Dewitt hun familiebedr ... 

Csi: New York Tales from the undercard

Csi: New York

Het team heeft het lichaam van een gepensioneerde bokser heeft gevonden, dat onder een betonlaag op een bouwplaats lag. Ze ontdekken dat er ondergrondse gevechten plaatsvinden. 

Lekker, leuk, leven Aflevering 17

Lekker, leuk, leven

We gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een lekker, leuk, leven. Een lifestyleprogramma met snelheid en iedere week een andere invalshoek. 

Code 37 Naakte feiten

Code 37

Topadvocaat Walter Stals krijgt een dvd in de bus waarop te zien is hoe zijn twintigjarige dochter Caroline mannen ontvangt in haar woning. Hij beseft dat de goede naam van zijn advocatenkantoor definitief wordt beschadigd als ... 

Code 37 Zonder bijsluiter

Code 37

Lotte Santermans komt zich in het Kremlin, het hoofdkwartier van de Gentse sectie Zeden, aangeven als slachtoffer van een verkrachting na een studentenfuif. Bob heeft zijn twijfels bij het verhaal. Volgens de statistieken zijn ... 

So You Think You Can Dance - The Next Generation Afl. 6

So You Think You Can Dance - The ...

Dansprogramma waarin jong talent tussen de negen en veertien jaar de kans krijgt om de spotlights te claimen. De uiteindelijke winnaar ontvangt 10.000 euro in de vorm van een studiefonds. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Stop! Politie Afl. 47

Stop! Politie

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. 

SBS6 Autosport Aflevering 121

SBS6 Autosport

Verslag van de openingsraces van de Porsche Carrera Cup te Hockenheim. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 39

Carlo & Irene: Life 4 You

Carlo en Irene ontvangen Yolanthe Sneijder-Cabau, die komt praten over haar sieradenlijn, haar Hollywoodcarrière en haar leven met Wesley in Istanbul. Zanger en acteur Roy is bekend door musicals als `Tarzan´, `Joseph´ ... 

RTL Autowereld Afl. 35

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

RTL Transportwereld Afl. 35

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Style By Jury Afl. 69

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL GP: Rally Report Afl. 7

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Style By Jury Afl. 68

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL GP: WTCC Slowakije

RTL GP: WTCC

Geen extra informatie aanwezig.

Lifestylexperience Afl. 10

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Tijd

Sesamstraat

Tommie is over drie weken al jarig. Ernie haalt herinneringen op aan de avonturen die hij met Bert beleefde. Arjan vertelt een verhaal over Ali die met zijn oma naar foto 

Dichtbij Het Vuur Afl. 10

Dichtbij Het Vuur

Realityserie waarin het leven en het werk van de brandweerman in Nederland centraal staat. Presentator John Jones, zelf werkzaam als brandweerman, volgt wekelijks een andere brandweerkazerne. 

Business-channel Afl. 35

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Business Class Afl. 34

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 9

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 20

Hour Of Power

Bobby Schuller vertelt in het interview met Jan van den Bosch over zijn droom de grootste tv-kerk ter wereld te worden. De tv-predikant legt uit waar geluk in schuilt en hij roept de kijkers op om zich geen zorgen te maken. Ook ... 

Veronica Film Aflevering 5

Veronica Film

In dit programma worden aan de hand van leuke feitjes en nieuwtjes films besproken die aankomende week te zien zijn op Veronica. Daarnaast is er elke week een reportage van een nieuwe bioscoopfilm en worden de nieuwste dvd-rele ...