Beschadigd

Jongeren die zichzelf opzettelijk beschadigen worden op de eerste hulppost vaak onbeschoft behandeld. Zoals Cindy die met bloedende armen werd weggestuurd met de mededeling: 'we helpen hier alleen mensen die het echt nodig hebben'.
Beschadigd Beschadigd

Beschadigd

Documentaireserie. Jongeren die zichzelf opzettelijk beschadigen worden op de eerste hulppost vaak onbeschoft behandeld. Zoals Cindy die met bloedende armen werd weggestuurd met de mededeling: 'we helpen hier alleen mensen die ... 

Beschadigd Beschadigd

Beschadigd

Arnold is sinds een jaar gestopt met zichzelf te verminken. Hij heeft het gevoel dat hij nu pas een echte vader voor zijn kinderen kan zijn. Toch blijft het verlangen zichzelf te snijden een dagelijkse strijd. Ook Kelly en Kirs ... 

Beschadigd Beschadigd

Beschadigd

Niels' grootste wens is om meer tijd met zijn vader door te brengen. Hij wil hem vertellen hoe zeer hij worstelt met het snijden. Cindy bevalt van een dochter, kan zij de druk van het jonge moederschap aan? 

Beschadigd Beschadigd

Beschadigd

Kirsten lacht altijd, maar het is een masker om haar verdriet te verbergen. Zal paardentherapie haar helpen? Niels snijdt zichzelf nog iedere dag, hoewel zijn ouders denken dat het beter met hem gaat.