Divorce

Scheiden is lijden, of toch niet? Urenlang telefoneren met je beste vriendin, uithuilen bij een goed glas wijn, eindeloos klagen over die vreselijke ex van je; het klinkt gescheiden vrouwen vast niet onbekend in de oren. Maar hoe gaan mannen om met een scheiding? Biertje pakken in de kroeg, schouderklopje en weer doorgaan? Of toch niet? Vanaf zondag 16 december komt RTL 4 met ‘Divorce’, dé nieuwe Nederlandse dramaserie over scheiden, die wordt geproduceerd door Talpa Fictie, hetzelfde creatieve team van ‘Gooische Vrouwen’. ‘Divorce’ is bedacht door Linda de Mol.
Divorce Afl. 8

Afl. 8

Sophie vraagt Boudewijn om met haar uit te zoeken wie Emiel heeft aangereden. Joris date met een meisje dat hij helemaal te gek vindt. David en Tamar belanden in een vechtscheiding. 

Divorce De mannen krijgen logés!

De mannen krijgen logés!

Zowel de dochter van David als Joyce komen logeren bij de mannen. Het zorgt voor spanningen in de villa. Ondertussen ontmoet Boudewijn de moeder van Max. 

Divorce Emoties bij Boudewijn en Sophie

Emoties bij Boudewijn en Sophie

Sophie en Boudewijn gaan met hun zoon naar de kinderpsycholoog. De twee zijn aangedaan als ze zien wat hun zoon doormaakt door de scheiding. 

Divorce Joris terug naar school

Joris terug naar school

Joris besluit terug naar school te gaan om goed te leren lezen. Maar dit is nog niet zo makkelijk. Gelukkig wordt hij in zijn klas omringd door mooie vrouwen! 

Divorce Afl. 7

Afl. 7

Boudewijn heeft moeite met de nieuwe vriend van Sophie. David heeft een intieme ontmoeting met Tamar. Joris blijkt vader te worden en zit daar behoorlijk mee in zijn maag. 

Divorce Joris leert lezen

Joris leert lezen

Je ziet alvast twee scenes uit de negende aflevering van Divorce, waarin Joris leert lezen en er kopers voor het huis blijven te zijn. 

Divorce 'Joris is geweldig met zijn tong'

'Joris is geweldig met zijn tong'

David wil weten waarom Joris zo goed presteert bij de vrouwen in bed. Hij besluit dit aan Julia te vragen... 

Divorce Divorce: behind the scenes

Divorce: behind the scenes

Hoe gaan de opnames van Divorce in zijn werk? We keken mee op de set. 

Divorce Afl. 6

Afl. 6

Boudewijn is hoopvol als Sophie zijn hulp inroept. David gaat in therapie met Tamar. Joris heeft een geheim dat hij angstvallig verborgen houdt voor zijn vrienden. 

Divorce Love in the elevator!

Love in the elevator!

David en Tamar poging om zich te verzoenen omwille van de kinderen, loopt uit op seks in de lift. 

Divorce Joris en David 'on fire'

Joris en David 'on fire'

Joris denkt een intiem momentje voor zichzelf te hebben, totdat zijn moeder de kamer binnenstormt. Ondertussen wacht David op zijn afspraak met de cardioloog, de vrouw die ook zijn hart sneller doet kloppen. 

Divorce Afl. 5

Afl. 5

De mannen gaan daten, maar Joris en David hebben hier geen ervaring mee. Davids hart gaat sneller kloppen als hij bij zijn cardiologe is. 

Divorce Promo aflevering 7

Promo aflevering 7

In de nieuwe aflevering van Divorce heeft Joyce een verrassing voor Joris, maar of hij hier nu zo blij mee is? Tamar en David stoppen met therapie en zoeken een andere manier om nader tot elkaar te komen. 

Divorce Sekscènes: leuk of ongemakkelijk?

Sekscènes: leuk of ongemakkelijk?

In de serie Divorce zitten diverse seksscènes. Hoe is het voor de acteurs om deze te spelen. Jeroen, Dirk en Waldemar vertellen hoe het is om voor de camera uit de kleren te gaan. 

Divorce Hetty betrapt David en Boudewijn

Hetty betrapt David en Boudewijn

Boudewijn probeert uit te vinden of Joris' penis bijzondere eigenschappen heeft. Terwijl hij met David hierover filosofeert, betrapt Hetty de twee mannen. 

Divorce Afl. 4

Afl. 4

Als de kinderen komen logeren, moeten de mannen de villa schoonmaken. Joris is in alle staten als zijn hangbuikzwijntje is verdwenen. 

Divorce Promo aflevering 6

Promo aflevering 6

In de zesde aflevering van Divorce gaat David met Tamar in therapie, lijken Sophie en Boudewijn het weer goed met elkaar te kunnen vinden en heeft Joris een date met Merel. 

Divorce Backstage bij de regie

Backstage bij de regie

Vincent Schuurman heeft 6 van de 13 afleveringen van Divorce geregisseerd. We nemen een kijkje met hem achter de schermen van de serie. 

Divorce 'Mannen praten niet, mannen zwelgen'

'Mannen praten niet, mannen zwelgen'

Creative director Will Koopman heeft samen met Vincent Schuurman de serie Divorce geregisseerd. We spraken haar achter de schermen. Tijdens de opnames werd het haar maar weer eens duidelijk dat mannen toch wel anders in elkaar ... 

Divorce 'Mag ik je een kus geven?'

'Mag ik je een kus geven?'

Boudewijn en Sophie lijken dichter tot elkaar te komen, totdat de telefoon van Boudewijn gaat... 

Divorce Afl. 3

Afl. 3

Boudewijn heeft er moeite mee dat hij veertig wordt. David komt onder dermate hoge spanning te staan, dat hij letterlijk in elkaar stort. 

Divorce David stort ineen

David stort ineen

David stort ineen voor de deur van zijn ex Tamar. Enkele ogenblikken later ligt hij in het ziekenhuis. 

Divorce David koopt een bed

David koopt een bed

David doet een dure impulsieve aankoop, maar eerst test hij de aankoop met de verkoopster. 

Divorce De mannen op liefdespad

De mannen op liefdespad

De drie mannen begeven zich in de vijfde aflevering van Divorce op het liefdespad. Boudewijn ontmoet iemand op het schoolplein, Davids hart gaat sneller kloppen van zijn arts en Joris voelt zich weer aangetrokken tot Joyce. 

Divorce Doe mee met het Divorce sleutelspel!

Doe mee met het Divorce sleutelspel!

Kijk elke zondag naar Divorce en speel mee met het sleutelspel. Spot tijdens de aflevering de sleutels en maak kans op een diner met je vrienden en als hoofdprijs een Volkswagen Beatle! 

Divorce Chantal: 'Divorce heel goed gelukt'

Chantal: 'Divorce heel goed gelukt'

Chantal Janzen is elke week in Divorce te zien als Sophie, de ex-vrouw van Boudewijn. In dit interview vertelt ze over de cast en waarom deze serie zo goed is gelukt. 

Divorce Promo aflevering 4

Promo aflevering 4

In de vierde aflevering van Divorce is Boudewijn jaloers als zijn Sophie een afspraak met een andere man heeft. David weet niet zo goed of hij met de vrouw in zijn bed seks heeft gehad. 

Divorce Afl. 2

Afl. 2

Boudewijn, David en Joris besluiten samen te gaan wonen. Joyce kan de scheiding niet aan en neemt een dramatische beslissing. 

Divorce Joris gaat uit de kleren

Joris gaat uit de kleren

Boudewijn heeft Joris overgehaald om een fotoshoot te doen voor de cover van een blad. Dan moet ineens zijn shirt uit en Joris heeft er niet veel zin in... 

Divorce 'Maar Indiaan is toch geen beroep?'

'Maar Indiaan is toch geen beroep?'

David verschijnt als Indiaan bij de school van zijn zoon Sam. Het is beroependag en Sam wil volgens David Indiaan worden. 

Divorce Herkent Waldemar zich in Joris?

Herkent Waldemar zich in Joris?

Waldemar Torenstra speelt de rol van Joris in Divorce. Herkent de acteur zich in deze man? 

Divorce Carly gaat zingend naar haar werk

Carly gaat zingend naar haar werk

Carly Wijs vertolkt de rol van Tamar, de vrouw van David, in Divorce. Een heerlijke rol volgens de actrice. Ze loopt in mooi pakjes en mag vooral tekeer gaan tegen haar ex-man. 

Divorce Promo aflevering 3

Promo aflevering 3

In de derde aflevering van Divorce zoekt Joris Joyce op in het ziekenhuis en regelt Boudewijn een modellenklus voor hem. Maar daar zit Joris niet echt op te wachten. David belandt ook in het ziekenhuis. 

Divorce Dirk: 'Een hele leuk rol om te spelen'

Dirk: 'Een hele leuk rol om te spelen'

Dirk Zeelenberg speelt in Divorce de rol van veertiger David. De acteur vindt het een geweldige rol om te spelen. 

Divorce Katja:'Ze is best wel geflipt'

Katja:'Ze is best wel geflipt'

Actrice Katja Herbers speelt de rol van Joyce in de serie Divorce. Ze vertelt over haar karakter en haar ervaringen met de rol en de andere acteurs. 

Divorce Jeroen: 'hij is een onbetrouwbare hond'

Jeroen: 'hij is een onbetrouwbare hond'

Acteur Jeroen Spitzenberger speelt in Divorce de rol van de overspelige Boudewijn. Lijkt Jeroen een klein beetje op zijn personage? In een interview geef hij antwoord op deze en andere vragen. 

Divorce Promo aflevering 2

Promo aflevering 2

Promo van de tweede aflevering van Divorce. 

Divorce Afl. 1

Afl. 1

Boudewijn, David en Joris leren elkaar beter kennen. Drie verschillende mannen uit drie verschillende werelden. Maar er is een ding wat hen bindt, ze hebben alle drie heftige relatieproblemen. 

Divorce Linda: 'Ik ben trots!'

Linda: 'Ik ben trots!'

De perspresentatie van de nieuwe serie Divorce was een spannend moment voor Linda de Mol. Als bedenker wil je graag dat de kritieken positief zijn bij de eerste viewing. Het lijkt erop dat het hiermee wel goed zat. Linda is in ... 

Divorce Backstage bij Divorce: 3 vrienden!

Backstage bij Divorce: 3 vrienden!

De drie hoofdrolspelers lijken tijdens de opnames van Divorce echte vrienden te worden. Een gesprek met de acteurs backstage bij deze dramaserie. 

Divorce Hoe werkt het Divorce sleutelspel?

Hoe werkt het Divorce sleutelspel?

Vanaf de eerste uitzending van de serie Divorce, kun jij het sleutelspel spelen. Zorg dat je de sleutels in de aflevering signaleert en je maakt kans op de Volkswagen Beatle! Het spel speel je tijdens de uitzending met je table ... 

Divorce Waldemar Torenstra als Joris

Waldemar Torenstra als Joris

Joris, een rol van Waldemar Torenstra, is al lange tijd bij zijn jeugdliefde Joyce. De relatie gaat stuk als de twee al lange tijd proberen om kinderen te krijgen. 

Divorce Jeroen Spitzenberger als Boudewijn

Jeroen Spitzenberger als Boudewijn

Jeroen Spitzenberger vertolkt de rol van de notoire vreemdganger Boudewijn in Divorce. Zijn vrouw Sophie, een rol van Chantal Janzen, heeft er schoon genoeg van en wijst hem de deur. 

Divorce Dirk Zeelenberg als David

Dirk Zeelenberg als David

Dirk Zeelenberg speelt de rol van David in Divorce. Hij ligt in scheiding met zijn vrouw Tamar. 

Divorce Divorce: nieuw drama bij RTL 4

Divorce: nieuw drama bij RTL 4

Zondag 16 november start bij RTL 4 de nieuwe komische dramaserie Divorce, van de makers van Gooische Vrouwen.